VIDEO de la terapie intensivă cu bolnavii de coronavirus din Italia. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 21:38
VIDEO de la terapie intensivă cu bolnavii de coronavirus din Italia. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional
Imagini dramatice de la terapie intensivă

Noi imagini video cu bolnavii de coronavirus de la terapie intensivă au fost făcute publice. Scopul este acela de a sensibiliza oamenii care nu iau în serios pandemia de coronavirus.

Imagini dramatice de la terapie intensivă

„Aceasta e terapia subintensivă a spitalului din San Marco di Zingonia. Pentru cei care doresc să mai meargă la plimbare… E doar o gripă, nu?”, a scris Daniele Monzani, cel care a filmat imaginile dramatice.

Terapia sub intensiva dell'ospedale San marco di zingonia ..

Questa è la terapia sub intensiva dell'ospedale San marco di zingonia … Per chi ha voglia ancora di andare in giro a fare una passeggiata… Tanto è solo un influenza (VIDEO DI Daniele Monzani)

Posted by W L'italia on Sunday, March 15, 2020

Imaginile prezintă zeci de oameni bolnavi care au nevoie de aparate pentru a respira. Italia are cea mai mare mortalitate a cazurilor de coronavirus tocmai pentru că în Italia populați este îmbătrânită.

Aproximativ  90% din decese au survenit la pacienți de peste 70 de ani în Italia, însă tinerii nu sunt feriți de pericole.

Italia este epicentrul pandemiei de coronavirus în aceste momente. Față de 15 martie au fost înregistrată o creștere de 3233 de cazuri și numărul morților a crescut cu 349.

Mesaj dur pentru sceptici: „O simplă gripă?”

Italienii au o reală problemă în aceste zile cu persoanele sceptice, care consideră COVID-19 o simplă gripă. Astfel, mulți nu respectă carantina și îi pun în real pericol pe ceilalți oameni.

Un video cu un tânăr în vârstă de 40 de ani, care are nevoie de aparate să trăiască, a devenit viral în Peninsulă, după ce bărbatul a subliniat că nu are nicio altă problemă de sănătate și se simte groaznic.

Mai mult, tânărul le-a explicat semenilor săi că nu au de a face cu o „simplă gripă” ci cu o boală cruntă care poate lovi pe oricine.

Vești bune din Lombardia: coronavirus încetinit

Guvernatorul regiunii Lombardia susține că au apărut primele semne de încetinire ale pandemiei de coronavirus. Attilio Fontana, guvernatorul Lombardiei, a declarat: „Nu am văzut încă statisticile de astăzi, dar vedem unii mici paşi înainte.  Înmulţirea  acestor cazuri nu este atât de rapidă ca acum două-trei zile. Să sperăm că este începutul unei schimbări de direcţie – o spun în şoaptă”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×