Postarea care a generat lacrimi, nu like-uri. Iulia Vântur a pomenit pe Instagram un prieten bun, mort în 2018

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/10/2019, 14:22
Postarea care a generat lacrimi, nu like-uri. Iulia Vântur a pomenit pe Instagram un prieten bun, mort în 2018
Iulia Vântur, în lacrimi după un foarte bun prieten. Sursa foto: evzmonden.ro

Luni, 7 octombrie 2019 este ziua internațională a animalelor, prilej cu care celebritățile din întreaga lume le-au împărtășit fanilor fotografii deosebite cu simpaticele necuvântătoare care le înseninează viața. Este și cazul Iuliei Vântur, stabilită de ani buni în India pentru a fi alături de iubitul său, marele actor Salman Khan. Fosta prezentatoare TV i-a emoționat până la lacrimi pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Iulia Vântur, în lacrimi de ziua animalelor

Într-un mesaj publicat recent, frumoasa blondină a rememorat clipele frumoase petrecute alături de bunul său prieten, nimeni-altul decât câinele starului bollywoodian, care a încetat din viață în urmă cu un an. De altfel, năzdrăvanul patruped se bucura de celebritate în mediul online, grație numeroaselor fotografii postate de actorul indian.

Până când nu vei învăța să iubești un animăluț, o parte din sufletul tău va rămâne adormită. O zi a animalelor fericită, dragii mei! Mi-e foarte dor de tine, Mylove”, a scris Iulia Vântur pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie cu Mylove, un Mastiff Napoletan (află detalii despre această rasă) a cărui pierdere i-a afectat enorm pe cei doi îndrăgostiți. Postarea sa a stârnit multă emoție în rândul internauților, aceștia mărturisind în comentarii că nu se pot opri din plâns.

Iulia Vântur, alături de câinele lui Salman Khan, care a murit în urmă cu un an. Sursa foto: Instagram
Iulia Vântur, alături de câinele lui Salman Khan, care a murit în urmă cu un an. Sursa foto: Instagram

Salman Khan, îndurerat după moartea câinelui său

În octombrie 2018, vestea că unul dintre membrii familiei sale a încetat din viață a căzut ca un trăznet asupra lui Salman Khan. La acea vreme, starul de la Bollywood a anunțat cu mare durere în suflet dispariția patrupedului său preferat, pe care de altfel l-a și numit sugestiv My Love (n.r. Dragostea mea).

Ne-ai învățat ce este dragostea, iubirea mea ?❤️?? Odihnește-te în pace, iubirea mea ?? Vei trăi mereu în inima mea #iubire”, a scris și Iulia Vântur pe contul său de Instagram, stârnind numeroase mesaje emoționante din partea fanilor indieni și nu numai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×