Salman Khan a fost nevoit să renunțe la un film din cauza geloziei arătate de Iulia Vântur

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/09/2019, 14:46
Salman Khan a fost nevoit să renunțe la un film din cauza geloziei arătate de Iulia Vântur GALERIE FOTO
Salman Khan a renunțat la un film din cauza geloziei Iuliei Vântur. Sursa foto: playtech.ro

Celebrul actor indian Salman Khan a fost nevoit să renunțe la un film din cauza geloziei arătate de iubita lui, frumoasa româncă Iulia Vântur! Se pare că românca este foarte geloasă și nu dorește ca nicio altă femeie să se apropie de iubitul ei, potrivit assam.news18.com.

Salman Khan a renunțat la un film din cauza geloziei Iuliei Vântur

Actorul Salman Khan a fost invitat să joace într-o nouă peliculă care l-ar fi putut face și mai celebru. Actorul a cerut scenariul, l-a citit și a renunțat la film imediat. Se pare că personajul pe care îl juca Salman Khan se săruta destul de mult cu un alt personaj jucat de o frumoasă actriță din India.

Așadar, celebrul actor și-a făcut un calcul rapid și a ajuns la concluzia că mai bine renunță la o sumă foarte frumoasă de bani, pentru a avea liniște acasă, unde îl așteaptă românca Iulia Vântur. Actrița alături de care urma să joace Salman Khan este foarte frumoasă. O cheamă Alice Bratt, are 26 de ani și are origini indiene, dar cetățenie britanică.

Salman Khan a renunțat la un film din cauza geloziei Iuliei Vântur
Salman Khan a renunțat la un film din cauza geloziei Iuliei Vântur

Iulia Vântur este foarte geloasă

Actrița este una dintre cele mai bine plătite din India. Revista Forebes a inclus-o chiar în clasamentul celor mai bogate femei din India și provine dintr-o familie de artiști. Mama ei este actriță, iar tatăl spu este un renumit regizor indian.

Iulia Vântur este foarte geloasă, în general, lucru despre care s-a mai scris chiar și în presa din India. Iulia Vântur a fost foarte aproape de o criză de gelozie și în anul 2014, când o fostă iubită de-a lui Salman Khan a fost la o petrecere dată de marele actor. Iulia Vântur s-a făcut foc și pară, iar fosta iubită a actorului s-a văzut nevoită să plece de la petrecere după numai o jumătate de oră, după scria libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×