Poșta din Marea Britanie a surprins o scrisoare a unui copil de 7 ani, trimisă către Rai, pentru tatăl său

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 14:05
Poșta din Marea Britanie a surprins o scrisoare a unui copil de 7 ani, trimisă către Rai, pentru tatăl său
Scrisoarea emoționantă primită de Poșta din Marea Britanie. Un copil de 7 ani a scris destinația Rai

Un băiețel în vârstă de 7 ani s-a decis să îi trimită tatălui său o scrisoare. Acesta s-a gândit că poșta va putea să o trimită în Rai. Totul s-a petrecut în jurul zilei de naștere a tatălui său, iar pentru asta, copilul a simțit nevoia să aștearnă niște cuvinte.

Băiețelul se numește Jase Hyndman și dși-a pierdut tatăl în urmă cu 4 ani. De atunci, îl serbează de fiecare dată de ziua lui, în noiembrie.  Iată scrisoarea către Rai a celui mic!

Scrisoare către Rai

Anul acesta, un copilaș de 7 ani, a surprins poșta din Marea Britanie cu o destinație incredibilă. Acesta a scris o scrisoare către Rai, acolo unde este tatăl său.  „Domnule poștaș, poți, te rog, să-i duci asta tatălui meu în Rai, cu ocazia zilei lui de naștere?”,  au fost indicațiile puștiului scrise pe plic. Anhajații de la Royal Mail(poșta regală britanică) au rămas profund emoționați de scrisoare, așa că nu au rămas nepăsători.

Destinația Rai

Managerul companiei Royal Mail i-a trimis și el înapoi câteva cuvinte, care să-l asigure că scrisoarea a ajuns exact la destinatar. „În timpul expedierii scrisorii tale, am devenit conștienți de câteva pericole. Așa că am vrut să profit de această ocazie și să-ți spun cum am reușit să ducem cu succes în Rai scrisoarea pentru tatăl tău. A fost o provocare dificilă, pentru că am fost nevoiți să evităm stele și alte obiecte galactice în drumul spre Rai. Însă poți să fii liniștit că această scrisoare foarte importantă a fost expediată cu succes.

Prioritatea Royal Mail este să expediem în siguranță corespondența voastră, care este foarte importantă. Personal, voi face tot ce-mi stă în putere să mă asigur că scrisorile voastre vor ajunge în continuare cu succes în Rai. Puteai să nu depui niciun efort, să ignori această scrisoare, însă acest gest făcut pentru un copilaș pe care nu l-ai întâlnit niciodată este foarte frumos. Royal Mail, mi-ați redat încrederea în umanitate,  a scris Sean Miligan, manager Royal Mail.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×