Scrisoare către Moș Crăciun: ce dorințe au copiii români anul acesta

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 13:16
Scrisoare către Moș Crăciun: ce dorințe au copiii români anul acesta
Ce-și doresc cei mici de la Moș Crăciun?

Una dintre cele mai frumoase perioade și preferate ale copiilor este din ce în ce mai aproape. Copilașii se grăbesc să scrie Moșului, pentru că sărbătorirea lui vine cu pași repezi. Mai multe scrisori de-a dreptul adorabile ale celor mici au fost puse în mediul online. Singurii care simt cu adevărat spiritul de sărbătoare și care au bucuria curată a acestei perioade.  Unii copilași sunt foarte inventivi, alții sunt la curent cu noutățile și își doresc cele mai actuale lucruri, iar alții vor doar sănătate și fericire pentru ei și familia lor. Unele cerințele ale micuților sunt foarte emoționante.

„Să faci în așa fel încât toți copiii să fie fericiți și să încerci să le daruiești tot ce ei iți cer. Să-i vindeci pe toți copiii care sunt bolnăviori…Toți copiii să zâmbească și să-și facă fericiți parinți! Iar pentru mine, Moșule, îmi doresc multe cărți, căci îmi plac foarte mult. Și reviste… Căci toată ziua le răsfoiesc… Si-aș mai vrea și un carucior cu o păpușă… am unul, dar l-am stricat și sper să-mi aduci tu altul… O să fiu cuminte ca să treci sigur pe la mine și să-mi îndeplinești dorințele! Îți multumesc, dragă Moșule și te aștept cu drag în seara de Ajun! Gabriela-Simona.”

Scrisoare pentru Moș Crăciun

Cea mai frumoasă perioadă parcă se grăbește! Moș Crăciun se pregătește să își ia cadourile și să le împartă celor mai cuminți copii, așa că aceștia se pregătesc de zor să scrie ce vor și să fie cât mai cuminți pentru a merita ceea ce vor urma să primească. Iată cum au ales să îi spună Moșului!

Scrisoare pentru Moș Crăciun!
Scrisoare pentru Moș Crăciun!

„Te-aș ruga din suflet ca anul ăsta cadouri să nu-mi aduci mie ci verișorilor mei dragi care au rămas fără tătic de aproape 2 ani, și să le aduci adevăratul Crăciun din nou în casele lor…și celorlalți 3 verișori ai mei să le aduci câte o jucarie pentru că mami și tati ai lor nu au de unde. Iar dacă ai putea da-le, dragule Moș, parinți tuturor copilașilor din lume, pentru ca au mare nevoie de iubire, mai ales acum de Craciun. Cu dragoste, Ana-Maria!”, a fost una din cele mai impresionante scrisori pentru Moș Crăciun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×