Polițiștii au amendat o mamă din Pitești care căuta haine pentru copii! Câți bani a trebuit să dea

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/02/2019, 21:04
Polițiștii au amendat o mamă din Pitești care căuta haine pentru copii! Câți bani a trebuit să dea GALERIE FOTO
O mama a trei copii a fost amendata, dupa ce a cautat hainute pentru copii la o ghena din Pitesti

Tot răul, spre bine, ar putea spune acum o femeie necăjită din Pitești, care a fost amendată de polițiști, după ce a fost ”prinsă” în timp ce căuta la ghenă hăinuțe pentru cei trei copii ai săi. Acum, sute de oameni au auzit despre cazul ei și s-au oferit să o ajute care cum poate.

Femeia se afla pe o stradă din Pitești, când a văzut o ghenă. Cu gândul la cei trei copii ai săi de-acasă și cu vremea rece de afară, femeia s-a gândit să caute ceva haine. A găsit două geci relativ bune și o pereche de cizme care mai puteau fi purtate o vreme. Femeia a continuat să caute și pentru cel de-al treilea copil al său o gecuță, însă nu a mai apucat. Bucuria femeii a fost însă de scurtă durată.

Mama amendată, ajutată de sute de oameni cu inima mare

Doi polițiști zeloși, de la Poliția Locală, au văzut-o pe femeie și au oprit-o imediat. Au surprins-o în flagrant delict! Au legitimat-o imediat și nici nu au stat pe gânduri. Au amendat-o cu suma de 100 de lei pe mama celor trei copii, care căuta la ghenă haine și, poate și ceva de mâncare. Femeia a plecat supărată spre copiii săi, gândindu-se de unde să facă rost de bani pentru a achita amenda usturătoare.

„mama amendata
Mama amendata a primit ajutor din partea a sute de oameni cu inima mare

„Susnumita a fost depistată în timp ce colecta deşeuri textile de la rampa de gunoi situată pe strada mai sus menţionată”, se arată în procesul-verbal întocmit de Poliţia Locală şi publicat pe reţelele de socializare de Sorina Bunescu, o femeie impresionată de povestea tristă a mamei cu trei copii.

Fotografia postată pe rețelele de socializare i-au înduioșat pe oameni, care s-au oferit să-i plătească amenda. Mai mult, sute de oameni din Pitești și din alte orașe din România i-au promis femeii că vor trimite haine și mâncare pentru cei trei copii ai săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×