Polițista Maria Chetran, care i-a jignit pe toți românii, are venituri de invidiat!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/08/2018, 16:20
Polițista Maria Chetran, care i-a jignit pe toți românii, are venituri de invidiat! GALERIE FOTO
Politista Maria Chetrana are venituri uriase

O polițistă cu venituri considerabile a revoltat o țară-ntreagă, după ce s-a lăsat dusă de val pe o rețea de socializare. Agentul principal al IPJ Vrancea Maria Chetran a postat un mesaj foarte virulent la adresa celor care îi critică pe oamenii legii! Femeia neagă vehement că ar primi salariu din taxele și impozitele plătite de români, iar jignirile i-au avut ca țintă chiar pe cei care au contrazis-o!

”Din tot scandalul ăsta cu Politia Română, nimic nu mă enervează mai mult decât p*****i ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Si dacă tot am în listă pu****ci din ăştia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniştii mele) nu ieşiţi voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai şi să vă şi nominalizez? Respect!!! #mândrăcăsuntpoliţistă” a scris poliţista Maria Chetran pe pagina de Facebook. După ce și-a pus lumea în cap, femeia și-a cerut scuze, iar în cele din urmă și-a șters pagina de Facebook: ”Întrucât mesajul anterior a fost înţeles greşit, deşi am explicat contextul, rog toţi contribuabilii să-mi accepte scuzele”.

Citește și Scrisoare deschisă a polițiștilor rutieri către Klaus Iohannis: ”Vă rugăm frumos, nu promulgați această lege!” 

Citește și Șeful polițistei din Gorj care și-a ucis mama și copilul: ”Nu am realizat că ar fi o problemă” 

Polițista Maria Chetrană are  venituri de 18 mii de lei pe lună

Imediat, postarea Mariei Chetran a devenit virală, stârnind furie printre internauți. Polițista din Vaslui a fost aspru criticată pentru cuvintele ei. Maria Chetran este polițistă de mulți ani și, în tot acest timp, a fost obligată de lege să-și facă publică averea și veniturile. Conform declarației de avere, completate anul trecut, polițista a avut un venit anual de 220.000 de lei, ceea ce ar însemna că a încasat în fiecare lună aproximativ 18.000 de lei. Doar într-un an, femeia a obținut la IPJ Vrancea 48.000 de euro!

Mesajul agentului principal al IPJ Vrancea Maria Chetran a fost șters la scurt timp după publicare, ba, mai mult, femeia și-a cerut chiar și scuze contrabuabililor români, însă nu se știe cât de sincere au fost acestea. Maria Chetran a șters mesajul, cu tot cu pagina de Facebook!

Vorbele pline de înțelepciune ale polițistei au ajuns și la urechile mai marilor din poliția vrânceană, care au anunţat că au declanşat o anchetă în acest caz, subliniind că nu tolerează un astfel de limbaj din partea unui poliţist.

”Cu privire la mesajul postat de către colega noastră pe o reţea de socializare, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus verificări, întrucât nu se poate tolera un astfel de limbaj şi de comportament din partea unui poliţist, care îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în spijinul comunităţii”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui, citat de adevarul.ro.

Polițista Maria Chetran a înaintat comisiei de anchetă disciplinară o notă explicatibă cu privire la mesajul postat. Tânăra s-a apărat spunând că mesajul ei a fost adresați contribuabililor certați cu legea, nu celor de bună credință.

În vârstă de 39 de ani, Maria Chetran lucrează ca agent în cadrul Poliţiei Municipale Huşi, Secţia 4 Rurală, şi este căsătorită cu un ofiţer din cadrul Poliţiei de Frontieră Huşi. În paralel cu profesia de poliţist, tânăra susține pe rețelele de socializare că deține o diplomă de nutriționistd și promovează un stil de viață sănătos, așa cum reiese din afirmațiile făcute pe conturile de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×