Poliția Națională din Ecuador caută un român! Bărbatul a ucis doi copii în timp ce jefuia o locuință

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 08:44
Poliția Națională din Ecuador caută un român! Bărbatul a ucis doi copii în timp ce jefuia o locuință GALERIE FOTO
Trupurile copiilor sunt scoase din casă de Poliție. Sursa foto - facebook

Poliția Națională din Ecuador caută un român care a îngrozit întreaga țară. Oamenii legii au emis un mandat de arestare pe numele unui bărbat de 33 de ani de naționalitate română. Acesta este suspectat de uciderea a doi copii de 10 și respectiv 14 ani.

Poliția Națională din Ecuador caută un român!

Micuții au fost găsiți morți chiar de părinții acestora, care părăsiseră localitatea timp de câteva ore. Conform primelor date pe care le-au oferit autoritățile, românul, cunoscut drept Adrian S. a fost angajat de către părinții celor doi copii pentru a le renova casa în care locuiau.

Cu toate acestea, la puțin timp de la angajare, bărbatul nu s-a mai prezentat la muncă, ceea ce a ridicat suspiciuni împotriva lui. Presa din Ecuador scrie că românul fusese de curând eliberat din închisoare.

Bărbatul a ucis doi copii în timp ce jefuia o locuință

Acum, acesta este suspectat că în timp ce părinții lipseau ar fi jefuit locuința pe care trebuia să o renoveze. Mai mult de atât, românul i-ar fi ucis pe copii, după ce aceștia au descoperit infracțiunea comisă.

Părinții copiilor i-ar fi găsit pe aceștia fără viață, dar amândoi prezentau răni serioase pe corp. Cel de-al treilea frate al victimelor, în vârstă de 5 ani, ar fi fost martor la crime și mai mult ca sigur are nevoie acum de consiliere psihologică.

Între timp, un judecător a emis un mandat de urmărire generală şi capturare şi dacă va fi prins şi găsit vinovat de cele două crime, românul poate fi condamnat la o pedeapsă maximă de 40 de ani de închisoare.

Procurorul care se ocupă de caz a precizat că băiatul de 14 ani a fost ucis în urma unei lovituri puternice în zona capului, în timp ce sora lui, în vârstă de 10 ani, a fost găsită cu o tăietură puternică la gât, tăietură care s-a dovedit a fi fatală.

„Adrian S. a fost identificat drept autorul faptei de către cel de-al treilea frate”, scrie într-un comunicat al parchetului din orașul Ambato.

„Încercăm să le oferim consiliere părinților care sunt într-o stare de nedescris. Oferim suport familiei care trece printr-o tragedie de nedescris. Și în tot acest timp îl căutăm cu toate efectivele pe acest individ”, au mai transmis autoritățile

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×