Drama neștiută a lui Mircea Radu! Și-a făcut curaj și a vorbit despre asta. I-au murit părinții: ”S-a șters absolut totul”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/12/2019, 10:34
Drama neștiută a lui Mircea Radu! Și-a făcut curaj și a vorbit despre asta. I-au murit părinții: ”S-a șters absolut totul”
Mircea Radu, despre drama care i-a marcat viața. Sursa foto: cancan.ro

Mircea Radu și-a pierdut mama în perioada în care avea cea mai mare nevoie de un părinte. Fostul prezentator TV a vorbit despre cumpăna prin care a trecut la vârsta de 25 de ani și a mărturisit că cele mai frumoase amintiri sunt cele din copilărie. 

Mircea Radu vorbește despre drama vieții sale: pierderea mamei

Cunoscutul realizator TV a trecut printr-o dramă cumplită în urmă cu mulți ani, dar nu a reușit să treacă nici acum peste pierderea mamei sale. Mircea Radu mărturisește că în preamja sărbătorilor amintirile legate de copilărie îl năpădesc.

În plus, prezentatorul TV spune că viața sa s-a schimbat radical și a fost nevoit să o ia de la zero după moartea mamei sale. „S-a şters absolut totul şi am redevenit altcineva, am luat-o de la zero, ca un om care începe să înveţe să meargă’’, a declarat Mircea Radu pentru okmagazine.ro.

Fostul prezentator „Din dragoste” își amintește cu drag de amintirile din copilărie

Mircea Radu are o familie frumoasă și este tatăl a doi copii minunați, însă tot la copilărie îi zboară gândul. Prezentatorul mărtuisește că farmecul sărbătorilor s-a pierdut și era mai fericit când primea sub brad fructe și o jucărie.

„Amintirile mele cele mai frumoase de Crăciun sunt cele în care găseam sub brad o pungă în care erau portocale şi o jucarie. Atunci când eram copii şi nu eram înstăriţi.

Culmea este că de multe ori mă refugiez în gândul ăsta, deşi copiii mei au acum foarte multe şi sub acelaşi brad şi eu găsesc cadouri simandicoase. Totuşi, fericirea mea este legată de acele vremuri’’, adaugă fostul realizator pentru aceeași sursă.

Mircea Radu a renunțat la pupitrul știrilor și la televiziune și s-a dedicat mai mult vieții de familie. Fostul realizator al emisiunii „Din dragoste” s-a mutat la Piatra Neamț unde va petrece sărbătorile de iarnă alături de soția sa Raluca Olaru și cei doi copii: Clara și Tudor.

Șarmantul om de televiziune a adus în discuție și problemele din mariajul său. Fostul prezentator mărturisește că într-o căsnicie este nevoie de doi ca lucrurile să meargă spunând că în orice căsnicie mai sunt certuri și discuții.

„În orice căsnicie există situaţii delicate, neprevăzute, mai grele,  dar, dacă se vrea, se depăşesc. Dacă fiecare ştie ce are de făcut şi înţelege că într-o căsnicie e nevoie de doi, să gândeşti pentru doi, atunci căsnicia merge, nu e nevoie de mari artificii. Altfel, se alege praful”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×