Policlinica MAI din Calea Victoriei a luat foc! Incendiul a izbucnit la etajul 6 al clădirii

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 13:19
Policlinica MAI din Calea Victoriei a luat foc! Incendiul a izbucnit la etajul 6 al clădirii GALERIE FOTO
Pompierii au ajuns imediat la locul incedniului. Sursa foto - ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO

Policlinica MAI din Calea Victoriei a luat foc! Incendiul a izbucnit la etajul 6 al clădirii unde se află o magazie, informeză România TV. Pompierii au ajuns imediat și au început să ia primele măsuri pentru stingerea focului.

Policlinica MAI din Calea Victoriei a luat foc!

”Am fost alertați la numărul de urgență, 112, în legătură cu un incendiu care are loc chiar pe Calea Victoriei.

Conform informațiilor primite era vorba de policlinica medicală care aparține de Ministerul Administrației și Internelor.

Incendiul a izbucnit la etajul 6 al clădirii

Am luat decizia să trimitem la fața locului mai multe mașini de pompieri, autoutilitare și mașini dotate cu scări pentru a ajunge cât mai aproape de locul incendiului, au spus reprezentanți ISU București

Cu o echipa medicala de cea mai buna calitate, C.M.D.T.A. „Dr. Nicolae Kretzulescu” ofera deja asistenta medicala pentru mai mult de 60200 asigurati, operand in contract cu C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.

Cabinetele de medicina de familie sunt localizate la nivelul etajelor 1 si 2.

De asemenea, institutia  va ofera posibilitatea de a efectua analize de laborator la cele mai inalte standarde, avand o dotare de exceptie si un pesonal de specialitate cu inalta pregatire.

Laboratorul clinic de analize medicale coopereaza indeaproape cu laboratorul de epidemiologie si cu sectia de anatomie patologica, oferindu-va cele mai precise rezultate.

Știrea este în curs de actualizare. De îndată ce vom avea noi informații în legătură cu acest caz le vei afla primul chiar în acest loc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×