Clipe de groază în Hunedoara! Zeci de pompieri s-au chinuit să scoată trei fetițe dintr-o mașină care s-a făcut praf într-un accident

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 17:55
Clipe de groază în Hunedoara! Zeci de pompieri s-au chinuit să scoată trei fetițe dintr-o mașină care s-a făcut praf într-un accident GALERIE FOTO
Accidentul s-a petrecut pe raza localității Batiz. Sursa foto - ISU Hunedoara

Clipe de groază în județul Hunedoara acolo unde trei fetiţe rămase încarcerate într-o maşină au fost scoase dintre fiare de zeci de pompieri. Incidentul rutier, unul considerat violent s-a produs pe raza localității Batiz.

Clipe de groază în Hunedoara!

Două autoturisme s-au lovit frontal. Nu mai puțin de cinci persoane au fost rănite. Patru dintre ele au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția echipajelor de prim ajutor pentru a le scoate din mașină.

Conform celor de la ISU Hunedoara, accidentul s-a produs pe DN 66. În momentul în care au sosit la locul evenimentului rutier, pompierii au găsit patru persoane încarcerate, aflate într-una din cele două mașini care s-au ciocnit.

Zeci de pompieri s-au chinuit să scoată trei fetițe dintr-o mașină care s-a făcut praf într-un accident

Salvatorii au observat trei fetiţe cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani şi un bărbat de 40 de ani blocaţi într-o mașină. Aceștia nu au ezitat o clipă și au început să decoperteze mașina și să îndepărteze fiarele pentru a-i scoate afară.

După minute întregi de panică, pompierii au ajuns la răniți pe care i-au evacuat din autoturism. Aceștia au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Cele patru persoane rămase încarcerate şi şoferul celeilalte mașini, în vârstă de 23 de ani, au fost duse, conştiente, cu ambulanţele la UPU Deva.

„Am fost alertați cu privire la un accident petrecut pe raza localității Batiz din județul nostru. Mai mulți martori ne-au sunat și ne-au transmis coordonatele exacte.

Aceștia au spus că din interiorul mașinilor se aud vaiete. La fața locului am trimis mai multe echipaje de intervenție, printre care ambulanțe, unități de tip SMURD, dar și pompieri și descarcerare.

Pompierii salvatori s-au apucat imediat să taie fiarele mașinii pentru a putea ajunge la victime. În cele din urmă, după o muncă grea la care au participat mai mulți oameni, toate persoanele prinse în autoturism au fost evacuate.

Răniții au primit primul ajutor și toți au fost preluați de unitățile medicale și transportați la Spitalul de Urgență din Deva pentru îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×