Accident înfiorător pe A1! Printre victime se află și copii

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 14:01
Accident înfiorător pe A1! Printre victime se află și copii GALERIE FOTO
Accidentul s-a petrecut pe A1 între două localități. Sursa foto - ISU Timiș

Accident înfiorător pe A1 acolo unde nu mai puțin de cinci persoane au fost rănite. Totul s-a petrecut în urma unui incident rutier produs pe autostradă, între localităţile timişene Topolovăţu Mare și Lugoj.

Accident înfiorător pe A1!

Martorii spun că accidentul a fost unul rupt parcă din filme. Trei autoturisme şi un camion au fost implicate în coliziune. Printre cele cinci victime s-au aflat şi doi copii, conform celor de la ISU Timiş.

Potrivit Poliţiei Timiş, un bărbat de 59 de ani aflat la volan nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune uşoară cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

Printre victime se află și copii

Din păcate, accidentul nu s-a oprit aici. În urma coliziunii, autoturismul condus de tânăr a fost lovit în spate de un alt şofer, care la rândul său a fost tamponat, de asemenea, din spate de un şofer care nu a păstrat distanţa reglementară.

″În urma accidentului, doi copii de 3 şi 5 ani, care ocupau bancheta din spate în dispozitive speciale din ultimul autoturism implicat în evenimentul rutier, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Cu minorii a fost transportată şi mama lor, deşi nu a suferit leziuni”, precizează Poliţia Timiş despr eevenimentul rutier care a fost anunțat de ceilalți participanți la trafic.

De remarcat că în urma incidentului rutier s-au mai înregistrat și alte două victime, dar acestea au fost rănite uşor. Cei doi erau participanți la trafic într-un alt autoturism aflat în la finalul coliziunii în lanț.

Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. De remarcat că ISU Timiş a intervenit la faţa locului cu mai multe echipaje de prim ajutor.

Printre ele s-au aflat o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, şase pompieri şi două ambulanţe SAJ. Traficul rutier a fost blocat o perioadă de timp în zona accidentului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×