Plecare inevitabilă de la Antena 3. Una dintre cele mai cunoscute vedete nu va mai apărea pe post!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/03/2019, 16:32
Plecare inevitabilă de la Antena 3. Una dintre cele mai cunoscute vedete nu va mai apărea pe post! GALERIE FOTO
Alessandra Stoicescu este a 10 vedeta a Antenelor care a ramas gravida

Una din cele mai reprezentative vedete ale canalului Antena 3 nu va mai apărea pe post! Șefii postului TV au luat cunoștință de acest aspect și îi caută înlocuitor! Vedeta Antenei 3 Alessandra Stoicescu va dispărea de pe micile ecrane, la sfârșitul verii care vine, după ce a anunțat că este gravidă în patru luni! Frumoasa prezentatoare TV va naște la sfârșitul verii și va intra în concediu natal!

Alessandra Stoicescu va intra la sfârșitul verii în concediu natal

Anunțul sarcinii a fost făcut chiar de Alessandra Stoicescu pe data de 1 martie. Vedeta de televiziune în vârstă de 42 de ani este nerăbdătoare să-și țină bebelușul în brațe. „Primul nostru boboc de floare”, a scris prezentatoarea de la Antena 3 în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei. Felicitările au început să curgă imediat în rubrica de comentarii.

La fel de nerăbdător este și soțul ei, care este nimeni altul decât motociclistul cu plete, Sergiu Constantinescu, cu care a fost fotografiată de câteva ori, începând din toamna anului 2012. De atunci au trecut ani de zile, iar relaţia lor a continuat, iar dragostea este din ce în ce mai mare, mai ales acum, când familia lor se va mări.

Alessandra Stoicescu gravida
Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu s-au casatorit in anul 2013

“Secretul casniciei noastre perfecte: increderea, zambetul, umorul si plimbatul in ploaie. Si dragostea, desigur. Numai noi stim ce facem ca sa nu intervina monotonia, asta ramane secret. Ne dorim, copii, da… Dar e secretul nostru. Ce-o sa ne dea Dumnezeu”, ne declara vedeta în urmă cu patru ani.

Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în anul 2013, iar nași de cununie le-a fost actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea și soțul acesteia, Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

“Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, declara Alessandra Stoicescu la un an după ce a devenit mireasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×