Alessandra Stoicescu este însărcinată! Prezentatoarea TV a anunțat că va deveni mamă într-un mod inedit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/03/2019, 15:49
Alessandra Stoicescu este însărcinată! Prezentatoarea TV a anunțat că va deveni mamă într-un mod inedit GALERIE FOTO
Alessandra Stoicescu a anunțat că va deveni mamă

Primăvara a venit cum nu se putea mai bine pentru Alessandra Stoicescu. Cunoscuta prezentatoare de televiziune este însărcinată. Anunțul a fost făcut în cel mai inedit mod cu putință. La 42 de ani, vedeta urmează să devină mamă pentru prima dată.

Alessandra Stoicescu este însărcinată

Binecunoscuta prezentatoare TV a  trustului Intact a ales un mod inedit pentru a le da fanilor săi vestea cea bună. Vedeta a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie care o înfățișează purtând o brățară cu un mărților ce simbolizează tălpile unui bebeluș.

Vedeta Antenei 3 a dat vestea într-un mod inedit.
Vedeta Antenei 3 a dat vestea într-un mod inedit.

Primul nostru boboc de floare! ?❤️Sergiu Constantinescu #happiness #blossom #miracle #love #life”, este mesajul care însoțește poza publicată de Alessandra Stoicescu pe respectiva rețea de socializare.

Alessandra Stoicescu și-a cunoscut soțul la locul de muncă

Sergiu Constantinescu este bărbatul care i-a furat inima Alessandrei Stoicescu, devenindu-i ulterior soț. Cei doi s-au cunoscut la serviciu și de atunci sunt de nedespărțiți. Și-au unit destinele în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele.

Alessandra Stoicescu și Srgiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013
Alessandra Stoicescu și Srgiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013

„Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea” , a mărturisit Alessandra Stoicescu, la un an după ce a îmbrăcat rochia de mireasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×