Plângere penală pe numele Danei Budeanu. Ce a făcut vedeta

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/03/2020, 17:22
Plângere penală pe numele Danei Budeanu. Ce a făcut vedeta
Plângere penală pe numele Danei Budeanu

Celebra Dana Budeanu s-a ales cu o plângere penală pe numele său pentru instigare la violență domestică, după un nou episod al emisiunii Verdict, publicată pe YouTube.

Plângere penală pe numele Danei Budeanu

Designerul vine cu câteva ”recomandări” pentru bărbați care nu au fost deloc pe placul ONG-ului FILIA, care militează pentru drepturile femeilor. Vedeta din online le cere bărbaților să reacționeze violent atunci când consoarta îi ceartă în public.

Vă redăm emisiunea cu ”recomandările” Danei Budeanu mai jos. Este vorba despre episodul 18 al emisiunii „Verdict”. ”(…) El îi suflă în mâncărică și îi dă ei să mănânce. În secunda aia trebuie să iei un pumn și să-i spargi gura.

”Tu o altoiești pe ea puțin așa, te faci că-ți scapă, înțelegi?”

Nu există așa ceva! Ele trebuie altoite! Că instig la violență… Nu instig, tâmpito! Sunt figuri de stil. Figura de stil se numește altoi. Jbac, jbac! Bă, non stop. Preventiv.

Nu se poate să ajungi sclavete! Prima dată când te-a certat aia sau te-a persiflat sau ți-a răspuns în nas la vreo masă în public, undeva, și ți-a dat peste nas, jap!

De față cu toată lumea. În secunda în care i-ai dat japul – nu e ceva nasol, ți-a scăpat mâna, așa! – și amețitele din jur iau aminte. Tu o faci pentru binele comunității, așa trebuie să gândești.  Tu o altoiești pe ea puțin așa, te faci că-ți scapă, înțelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat, că dacă tu te duci spre ea așa, ea oricum se ferește.

Tu oricum ai vrut, intenția a existat, frica se instalează. Dar se instalează la toate alelalte. Tu faci un bine comunității, bă. Tu devii eroul găștii, la ceilalți fătălăi. ești șmecherul șmecherilor. (…) Ea trebuie să știe că urmează. Trebuie indusă teroarea”.

Așadar, FILIA a depus plângere la Parchet împotriva Danei Budeau pentru instigare la ură, discriminare și violență. „Episodul consolidează atitudini discriminatorii împotriva femeilor și legitimează o cultură a violenței îndreptate împotriva femeilor prin argumentele pe care aceasta le aduce pentru a justifica și încuraja astfel de acte, promovând un model de relație abuzivă, în care bărbatul domină femeia prin exercitarea unui comportament violent, atât fizic, cât și psihologic, prin instaurarea fricii”, a spus Dana Budeanu.

Jurnaliștii de la Libertatea au cerut un punct de vedere al vedetei, dar aceasta nu a dorit să comenteze. Vedeta va fi nevoită însă să răspundă în fața magistraților pentru cele spune în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×