Dana Budeanu despre coronavirus: ”Stai dracu în banca! Fă ce ți s-a spus acolo”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/03/2020, 15:27
Dana Budeanu despre coronavirus: ”Stai dracu în banca! Fă ce ți s-a spus acolo”
Dana Budeanu susține că oamenii care nu respectă măsurile în privința coronavirusului să fie arestați. Sursa foto: captură video Facebook

Dana Budeanu îi critică pe oamenii care nu respectă măsurile impuse de autorități pentru că aceștia nu respectă în primul rând legile. Cunoscutul critic de stil este de părere că aceștia trebuie să ajungă în spatele gratiilor pentru nerespectarea situației de criză cu care se confruntă țara noastră în momentul de față.

Dana Budeanu despre panica și manipularea transmise de media în cazul COVID-19

Criticul de modă Dana Budeanu realizează de ceva vreme un „verdict politic” pentru stiripesurse.ro și data aceasta a ținut să aducă în discuție epidemia de coronavirus cu care se confruntă lumea în momentul de față. Celebrul designer susține că legea este pentru toți și oricine o încalcă trebuie să suporte consecințele.

„Băi, panicaților.. sunt mă rog, împinso-provocato de ceea ce se propagă în presă și nu numai zilele astea să vorbesc despre mizeria asta numită gripă draci bălțați care a creat haosul ăsta în anumite zone din lume. Că nu este peste tot, că mai există șmecheri ca Putin, ca Trump, ca Boris care instaurează puțin dictatura și se termină cu panicile și cu manipulări care au loc în alte țări cum ar fi la noi. 

Vreau să fac un apel la miliţie şi la ăştia care pot să aresteze. Chiar dacă nu îi poţi aresta astăzi, că e carantină, nu contează, toţi să fie înregistraţi, toţi ăştia care au încălcat, care au manipulat, care au transmis cai verzi pe pereţi şi, după ce trece criza, să fie băgaţi la pârnaie. 

Creatoarea de stil despre manipulările în privința coronavirusului: ”Trebuie să respectăm legea”

Nu există aşa ceva ce s-a întâmplat ieri, cu ăia care s-au dus şi au stat la cozi prin parcări pe la Metro, pe la Selgros. Nu se poate să fiţi atât de imbecili. Chiar dacă se închide oraşul, crezi că nu mai vine lăptic sau ce papi tu la hypermarket? Ba da, vine. Stai în banca ta, fă ce ţi s-a spus acolo!”, afirmă Dana Budeanu despre coronavirus.

Totodată, creatoarea de stil mai spus că acest virus nu aceste altceva decât o gripă care conform statisticilor oficiale de la 1 ianuarie a dus la moartea a 3.000 de oameni, în timp ce de celelalte gripe au murit aproximativ 85.000 de oameni. Tot de la 1 ianuarie a anului în curs au murit 55.000 de femei în timpul nașterii.

„Suntem într-o situație în care trebuie să respectăm legea, normele impuse internațional și trebuie să arătăm cum noi România sunt o țară, nu ca Italia, poate ca Rusia dacă vrem sau poate ca Marea Britanie, civilizată care va demonstra în această perioadă de carantină internațională impusă că merită să fim cât de cât independenți în viitor.

Dana Budeanu despre românii care se întorc ”acasă” de teama coronavirusului

Stai dracu în banca! Fă ce ți s-a spus acolo, ia-ți laptopul acasă, ține-ți copiii acasă sau ce naiba mai hotărâsc ăștia pentru că hotărăsc în urma unor directive. Cei care vin în țara 80% sunt cretinopați, pentru mine termenul de Diaspora este o porcărie. În primul rând majoritatea celor care folosesc termenul nu știu de unde vine și ce înseamnă. 

Lăsa-ți haosul ăsta și valurile astea. Nu mai încercați să vă urcați pe nu știu ce val. Alo, băi, nu e nicio țară a tuturor românilor. Este o situație de criză la nivel mondial. Dacă era Putin la putere efectiv îți luai o fustă și făceai ce spunea Putin!”, a încheiat Dana Budeanu mesajul despre situația cu care se confruntă România.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×