Plângere penală pentru polițistul confirmat cu coronavirus! Bărbatul a fost în două cluburi până la diagnostic

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 18:29
Plângere penală pentru polițistul confirmat cu coronavirus! Bărbatul a fost în două cluburi până la diagnostic GALERIE FOTO
Bărbatul de 38 de ani are plângere penală. Sursa foto - hepta.ro

Plângere penală pentru polițistul confirmat cu coronavirus! Bărbatul de 38 de ani a fost confirmat cu infecţia cu COVID pe 11 martie. Acesta se afla în autoizolare de pe data de 9 martie, după ce a aflat că o persoană cu care a intrat în contact la Varşovia, unde era plecat în interes de seviciu, a fost diagnosticată cu infecţie cu coronavirus.

Plângere penală pentru polițistul confirmat cu coronavirus!

Culmea, în seara de sâmbătă, potrivit unor surse, bărbatul a participat la două petreceri, în două cluburi din Iaşi. Chestionat de medicii epidemiologi, bărbatul a recunoscut că a mers într-un singur club.

Atât în cazul său, cât şi în cazul bărbatului de 42 de ani din Iaşi confirmat cu COVID19 anchetele epidemiologice sunt în desfăşurare.

Bărbatul a fost în două cluburi până la diagnostic

„Practic se stabileşte traseul pe care aceştia l-au avut de la momentul intrării în ţară şi până când au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase. Se alică măsurile specifice.

Au existat nişte inadvertenţe între declaraţiile primite la începutul anchetei epidemiologice şi declaraţiile ulterioare care au perturbat oarecum cursul acestei anchete.

În acest sens, la compartimentul juridic al DSP Iaşi se fundamentează o plângere penală în acest sens”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu.

Atunci când a fost întrebat despre numărul persoanelor cu care a intrat în contact poliţistul de frontieră, Voicescu a precizat că ancheta epidemiologică este încă în curs şi nu poate fi spus deocamdată.

De remarcat că ambele cluburi în care bărbatul şi-a petrecut seara de sâmbătă au anunţat pe paginile lor de Facebook că suspendă toate activităţile.

Între timp a fost diagnosticat pacientul cu numărul 80, un un bărbat de 26 de ani din Prahova, venit din Italia. Cea de a 80-a persoană diagnosticată cu cornavirus este un bărbat de 26 de ani, din Prahova.

El a venit din Italia în 12 martie şi este în carantină in Buşteni din aceeaşi dată. Diagnosticul de coronavirus a fost confirmat în 13 martie, la Institutul ”Matei Balş” din Capitală.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×