Plan roșu de intervenție, la Suceava: doi morți și șapte răniți, în urma unui accident în Sasca Nouă. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 10:27
Plan roșu de intervenție, la Suceava: doi morți și șapte răniți, în urma unui accident în Sasca Nouă. VIDEO GALERIE FOTO
Plan roșu de intervenție! Accident cu doi morți și șapte răniți

Autoritățile au declarat planul roșu de intervenție în județul Suceava, în urma unui grav accident de circulație care s-a petrecut în localitatea Sasca Nouă. Un microbuz care transporta opt pasageri a intrat într-o autoutilitară, iar în urma impactului două persoane și-au pierdut viața și șapte au fost rănite.

„Grav accident rutier in care au fost implicate o autoutilitara si un microbuz de transport persoane cu 8 pasageri. Pentru asigurarea misiunii integrate de acordare a primului ajutor calificat si salvare a persoanelor implicate a fost activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Suceava. Din primele informatii de la fata locului, in urma accidentului au rezultat 2 persoane decedate si 7 ranite. Persoanele ranite vor primi asistenta medicala la fata locului, iar ulterior vor fi transportate la spital. Intervin la locul accidentului descarcerarea, 7 echipaje medicale SMURD si SAJ, respectiv o ambulanta pentru victime multiple”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un microbuz
În accident au fost implicate o autoutilitară și un microbuz

Plan roșu de intervenție! Accident cu doi morți și șapte răniți

Potrivit unor surse, în microbuz se aflau 8 persoane care plecaseră la muncă în Italia. La locul accidentului au sosit imediat echipele de intervenție, iar anchetatorii strâng probe și fac măsurători pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Circulația rutieră pe tronsonul Gura Humorului – Fălticeni a fost oprită pentru a permite echipelor de intervenție să acționeze la fața locului.

Accidentul cumplit care s-a petrecut vineri dimineață și în care au fost implicate o autoutilitară și un microbuz s-a soldat cu doi morți și șapte răniți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×