Accident cu 3 mașini înainte de întâlnirea membrilor PSD în ședința CEx

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 12:50
Accident cu 3 mașini înainte de întâlnirea membrilor PSD în ședința CEx GALERIE FOTO
3 mașini au fost implicate într-un accident rutier înainte de întâlnirea membrilor PSD în ședința CEx

Un accident de circulație în care au fost implicate trei mașini a avut loc, duminică, în fața Palatului Parlamentului, cu puțin timp înainte de întâlnirea membrilor PSD în prima ședință CEx din acest an. Potrivit primelor informații, trei persoane au fost rănite în urma accidentului.

Trei mașini au fost implicate într-un accident de circulație în fața Palatului Parlamentului, iar în urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Polițiștii de la Brigada Rutieră au sosit la fața locului și au blocat circulația în zonă. Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Unul dintre autoturisme s-a răsturnat în urma impactului
Unul dintre autoturisme s-a răsturnat în urma impactului

3 mașini au fost implicate într-un accident rutier înainte de întâlnirea membrilor PSD în ședința CEx

În urma impactului, trei persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de Poliție și Ambulanță. Polițiștii fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accidentul în care au fost implicate trei mașini s-a produs în fața Palatului Parlamentului, cu puțin timp înainte de întâlnirea membrilor PSD în prima ședință CEx din acest an. Social-democrații se întâlnesc pentru a prezenta bugetul pe 2019, dar și pentru a stabili prioritățile politice și conducerea interimară a PSD Brăila, după ce fostul premier Mihai Tudose a demisionat și s-a înscris în Pro România, partid condus de Victor Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×