Gabriela Firea, anunț despre plecarea din PSD. Ce decizie vrea să ia în războiul total cu Liviu Dragnea

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 11:34
Gabriela Firea, anunț despre plecarea din PSD. Ce decizie vrea să ia în războiul total cu Liviu Dragnea GALERIE FOTO
Gabriela Firea nu vrea să plece din PSD. I-a declarat război total lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a făcut anunțul mult așteptat despre plecarea din PSD. Primarul general al Capitalei a spus ce decizie vrea să ia în războiul total cu Liviu Dragnea, după ce l-a acuzat pe liderul PSD că îi urăște pe bucureșteni. Firea a anunțat că nu are de gând să plece din partid, dar crede că va fi oricum dată afară și are de gând să îl contracandideze pe Dragnea pentru orice funcție.

„Eu nu plec la nicio formaţiune politică. Sunt membru PSD. Probabil că mă vor da afară, pentru că oamenii care vorbesc lucruri adevărate s-a văzut că nu prea sunt apreciaţi. Eu mai sper până în ultimul moment că totuşi şi colegii mei îşi vor da seama că domnul Dragnea face atât de mult rău nu doar ţării, cât şi partidului. PSD poate fi salvat pentru că are şi oameni integri, are şi oameni serioşi, generoşi faţă de români, are oameni solidari cu problemele românilor, nu sunt doar oameni care vor să salveze propria situaţie şi propria piele. Nu sunt un traseist şi nu voi pleca la un alt partid”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gabriela Firea nu vrea să plece din PSD. I-a declarat război total lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a mai spus că la alegerile pentru Primăria Capitalei de anul viitor ar putea candida ca independent în cazul în care Liviu Dragnea va mai fi la șefia PSD. „Dacă la anul, la Primăria Capitalei, tot domnul Dragnea va fi la conducerea PSD şi vor dori să aibă un alt candidat şi eu voi lua totuşi decizia să candidez, o pot face şi ca independent. Nu cred că trebuie să mă leg de cineva. Până la urmă domnul Dragnea m-a ales să fiu candidatul PSD pentru că eram singura dintre persoanele testate în sondaje care avea un procent mai mare decât partidul. Prin urmare era win-win, câştiga şi partidul, câştigăm şi eu, nu mi-a făcut o mare favoare”, a mai spus edilul șef al Capitalei.

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea îi urăște pe bucureșteni
Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea îi urăște pe bucureșteni

Întrebată dacă s-a gândit să candideze la alegerile prezidențiale, Firea a răspuns: „Nu am apucat să mă gândesc. Am fost în perioada sărbătorilor şi în spital şi acum sunt sub tratament şi sub regim alimentar, nu mi-am revenit încă suficient, dar sunt nevoită pur şi simplu să lupt pentru bucureşteni, să îi reprezintă până în ultima secundă cu cinste şi în primul rând să le spun adevărul, să nu se lase păcăliţi de minciunile transmise prin comunicate de presă. Nu m-am gândit nicio secundă să îi părăsesc pe bucureşteni, să plec de la Primăria Capitalei.

Îmi vine de multe ori să spun că m-aş duce să îl contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde, numai să vadă că nu poate să meargă cu minciuna, cu manipularea şi cu răzbunarea până la capăt. Să vadă românii şi alt om faţă de personalitatea negativă a domnului Dragnea. (…) Repet, am momente când îmi vine să spun că, dacă un astfel de om ar ajunge preşedintele ţării, ori plec din ţară, ori îl împiedic cu orice preţ să ajung acolo chiar şi contracandidându-l. O spun la supărare pentru că te duce domnul Dragnea şi într-o astfel de situaţie în care să te gândeşti la orice, pentru că este pur şi simplu un om care are o gândire malefică”, a adăugat Gabriela Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×