Accident în timpul unui live, pe Facebook! Șoferul conducea un microbuz cu români. VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
05/02/2019, 15:11
Accident în timpul unui live, pe Facebook! Șoferul conducea un microbuz cu români. VIDEO
Un nou accident rutier, transmis live pe Facebook

Un accident îngrozitor s-a petrecut astăzi, pe autostrada Turda-Gilău. În momentul producerii accidentului, șoferul realiza o transmisiune live pe Facebook.

Neglijența șoferilor care transmit live pe Facebook în timp ce conduc, face noi victime
Neglijența șoferilor care transmit live pe Facebook în timp ce conduc, face noi victime

Conducând cu o viteză de 140 km/h și ocupat fiind să transmită live pe Facebook, șoferul neglijent a încercat să evite o altă mașină care intrase în depășire în același timp cu el, dar a intrat într-o autoutilitară,  după cum  reiese din videoclipul acestuia, publicat de Info trafic 24. În respectiva filmare, se poate observa că șoferul are telefonul în mână, chiar în momentul în care încearcă să depășească un TIR. Bărbatul scapă volanul de sub control, intră în barierele dintre sensuri, moment în care nu mai reușește să evite impactul cu o autoutilitară.  În urma acestei coliziuni, microbuzul s-a răsturnat.

Accident grav pe autostrada Turda-Gilău.

Toate victimele teribilului accident au necesitat îngrijiri medicale, fiind ulterior transportate de urgență la spital. Până ca autoritățile să-și facă apariția, câțiva martori au intervenit, reușind să scoată trei persoane din interiorul microbuzului.  Una dintre acestea a rămas blocată, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

LİVE-UL PE FACEBOOK FACE NOİ VİCTİME❗ACCİDENTUL TERİBİL DE PE AUTOSTRADA A3 GİLĂU – TURDA TRANSMİS LİVE PE FACEBOOK CU 140 KM/H❗#VIDEO ATENȚIE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL❗Șoferul microbuzului era #live pe FaceBook iar din cauza neatenției nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, iar in momentul în care s-a văzut depășit de un autoturism Volkswagen se pare ca loveşte parapetul şi apoi se răstoarnă, ricoşând într-un TIR.Un microbuz cu 5 oameni s-a răsturnat, luni 04.02.2019 după un impact violent cu un TIR, pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre localitatea Gilău înspre Turda, în apropierea localității Sălicea.La fața locului au intervenit 2 autospeciale de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje SAJ.Persoana rămasă blocată în microbuz a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Cele cinci persoane din microbuz au primit îngrijiri medicale, fiind transportate de urgență la spital.Martorii spun că microbuzul se îndrepta spre Mureş şi pasagerii veneau de la muncă din străinătate.#STOP live pe Facebook la volan❗ Dă like vieţii❗

Gepostet von Info Trafic 24 am Montag, 4. Februar 2019

La fața locului, și-au făcut apariția două autospeciale de descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru a asigura transportul victimelor multiple, dar șoi două ambulanțe. În acest moment, nu sunt cunoscute cauzele exacte care au dus la producerea tragicului accident.  Potrivit martorilor, microbuzul era în drum spre Mureș, pasagerii întorcându-se de la muncă, din străinătate.  În momentul de față, starea victimelor este stabilă, însă medicii nu exclud apariția unor eventuale complicații.  Autoritățile au demarat deja o anchetă, pentru a stabili cauzele care au stat la baza producerii accidentului. Șoferul riscă ani grei de închisoare, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Neglijența la volan face noi victime

Nu este pentru prima dată când au loc astfel de accidente, din cauza șoferilor preocupați să transmită live pe Facebook când se află la volan. Anul trecut, un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un podeț, în timp ce se străduia să-și potrivească telefonul pentru un live cât mai bun. În urma accidentului, prietenii săi de 14 și 18 ani, și-au pierdut viețile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×