Incendiu de proporții, în comuna Cernica! O persoană a murit, iar doi copii au fost transportați de urgență la spital

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 17:15
Incendiu de proporții, în comuna Cernica! O persoană a murit, iar doi copii au fost transportați de urgență la spital
La fața locului au intervenit: Detașamentele Morarilor și Chimiștilor cu: 5 autospeciale de stingere, 3 ambulanțe SMURD, 1 autoscară și un echipaj de descarcerare.

A avut loc un incendiu de proporții, în satul Căldăraru, comuna Cernica! O persoană a murit, iar doi copii au fost transportați de urgență la spital. Incendiul s-a produs la o locuință, care, la sosirea echipajelor de intervenție, ardea în totalitate. Așadar, 150 mp au ars în întregime, focul reușind să ardă fiecare bucată din tavan, acesta prăbușindu-se în cele din urmă. Astfel că, autoritățile nu au mai avut posibilitate de acces în interior. Însă, după stingerea lui, echipajul de intervenție a reușit să pătrundă în locuință. Acolo a fost găsit un bărbat, în vârstă de 40 de ani carbonizat, pentru care nu s-a mai putut face nimic. Cei doi au fost transfortați rapid la spitalul Grigore Alexandrescu.

Totodată, doi copii cu vârste cuprinse între 3 luni și 11 ani au ajuns la spital cu arsuri ușoare. În acest moment, copiii se află în afara oricărui pericol. În prezent, flăcările sunt stinse, iar oamenii legii verifică toate încăperile pentru a identifica alte posibile victime.

Incendiu în comuna Cernica!

incendiu tragic in comuna cernica
Incendiu de proporții în satul Căldăraru, comuna Cernica

De asemenea, la fața locului au intervenit Detașamentele Morarilor și Chimiștilor cu: 5 autospeciale de stingere, 3 ambulanțe SMURD, 1 autoscară și un echipaj de descarcerare.

UPDATE După ce au fost îndepărtate elementele de construcție prăbușite, iar oamenii legi au au reușit să pătrundă în casa curprinsă de flăcări, a mai fost găsit în una dintre camere și un copil, în vâstă de 2 ani, fără suflare. Conform informațiilor de ultimă oră, la fața locului au rămas 2 autospeciale în supraveghere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×