Pisică fără urechi, salvată și fericită în noua casă. Este adorabilă

în Stiri mondene
01/05/2020, 23:35
Pisică fără urechi, salvată și fericită în noua casă. Este adorabilă
O pisică adorabilă, fără urechi, adoptată de o familie din Hong Kong sursă foto: dailystar.co.uk

O pisică rătăcită, pe nume Potato, care și-a pierdut ambele urechi, a fost salvată de pe străzi și adoptată de o familie din Honhg Kong care iubește animalele. I-au fost tăiate urechile, din cauza unei tumori.

O pisică fără urechi și-a găsit fericirea într-o casă nouă

După ce a trecut prin suferință și chinuri când i-au fost tăiate urechile din motive medicale, Potato se bucură acum de o viață frumoasă și confort în casa unei familii iubitoare.

Adorabila pisică se rătăcise pe străzi, dar a fost salvată și plasată acestei familii din Hong Kong care are mare grijă de ea.

Carl Leong și soția Sarah, ambii în vârstă de 30 de ani, au adoptat-o pe Potato în 2018, dintr-un centru special, loc unde fusese adusă după ce a stat mai multe zile pe străzi.  

A învins boala cronică

Inițial, a fost găsită și trimisă la un adăpost local, unde a suferit o tumoare în canalul urechii, un adenom ceruminos repetat, fiind nevoie de intervenția medicului veterinar. În urma consultației, singura soluție ca pisica să trăiască a fost să i se taie ambele urechi, apoi să i se închidă canalele.

Pisicuța Potato, cu o voință puternică, a reușit să învingă boala cronică a urechii și se bucură, acum, de o viață deplină alături de amicul său Horlick și de cei doi proprietari ai săi.

Animalele de companie sunt o adevărată binecuvântare, mai ales în această perioadă când ne aflăm în izolare și avem nevoie de companie. Copiii sunt cei mai fericiți să aibă un partener de joacă în casă, iar adulții au o preocupare în plus, dar și un prieten devotat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×