Mama Deliei, prima declarație după ce a avut probleme medicale: ”Am avut o tumoră. Nu mai pot folosi mâna dreaptă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/11/2019, 14:18
Mama Deliei, prima declarație după ce a avut probleme medicale: ”Am avut o tumoră. Nu mai pot folosi mâna dreaptă”
Mama Deliei a fost operată la braț după ce a aflat că are o tumoare beningă. Sursa foto: profm.ro

Delia Matache este cunoscută pentru muzica și stilul vestimentar excentric pe care-l adoptă, dar puține lucruri se știu despre părinții artistei. De curând, mama Deliei a trecut printr-o intervenție chirurgicală, iar acum a povestit despre ce este vorba.

Gina Matache, mama Deliei, are probleme medicale

Mama Deliei Matache, Gina, este o persoană veselă și mereu cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu apare foarte de în public și nu vorbește despre problemele sale, acum mama artistei a dezvăluit că a avut o tumoare la braț pe care a fost nevoită să o scoată după ce a fost ținută sub observație câțiva ani.

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea”, a declarat Gina Matache în platoul de la Star Matinal, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Din nefericire, mama Deliei, nu mai poate folosi mâna dreapta la fel ca înainte și acest lucru o întristează. „Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte”, a mai spus mama artistei, conform aceleiași surse.

Și tatăl artistei trece prin momente dificile tot din cauza problemelor medicale

În cadrul emisiunii de la Antena Stars Gina Matache a dezvăluit că fiica sa, Delia, a cheltuit peste 100.000 de euro pentru spitale. Din păcate, nici starea tatălui cântăreței nu este una tocmai bună. Gina Matache a mărturisit că soțul său suferă de câțiva ani de o boală autoimună care îl ține la pat.

„Şi tatăl lor este destul de bolnăvior. Şi din păcate, diagnosticul nu este unul uşor. Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate”, a declarat Gina Matache.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×