Anastasia Lazariuc, totul despre dramele pe care le-a trăit! „A fost o suferință foarte mare”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
02/01/2020, 17:24
Anastasia Lazariuc, totul despre dramele pe care le-a trăit! „A fost o suferință foarte mare”GALERIE FOTO
Anastasia Lazariuc a acceptat să-și povestească viața. Sursa foto - facebook

Anastasia Lazariuc a povestit totul despre dramele pe care le-a trăit de-a lungul timpului! Ajunsă la 64 de ani, vedeta are o poveste de viață cu adevărat impresionantă. Deși lumea o vede mereu cu zâmbetul pe buze pe scenă, lucrurile nu sunt deloc așa.

Anastasia Lazariuc, totul despre dramele pe care le-a trăit!

În spatele fericirii afișate se ascund mari suferințe. Solista de muzică ușoară, admirată de fani atât pentru talentul său, cât și pentru felul în care arată, a acordat un interviu pentru emisiunea Agenția VIP, moderată de Cristi Brancu la Antena Stars.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Artista a acceptat să vorbească despre dramele prin care a trecut în viață, de la separarea de soț, la moartea tatălui său. Mărturisiri care au lăsat pe toată lumea în lacrimi.

„A fost o suferință foarte mare”

„Fostul soț nu știu dacă a acceptat viața asta a mea.. .Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte. …

Copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni.

Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică.

Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat.

A trecut prin toate, războaie, de toate… Muncea foarte mult, aveam casă, grădină, eram ca la țară. Când avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul să ajutăm”, a mărturisit aceasta.

Anastasia Lazariuc s-a născut pe 6 iulie 1953, în Băcioi, Chișinău. A urmat Școala muzicală-profesională „Ștefan Neaga” din Chișinău, secția dirijat–coral. În 1982 a absolvit Institutul de Arte din Chișinău „Gavriil Musicescu”, facultatea Regie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×