Anastasia Lazariuc, totul despre dramele pe care le-a trăit! „A fost o suferință foarte mare”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 17:24
Anastasia Lazariuc, totul despre dramele pe care le-a trăit! „A fost o suferință foarte mare” GALERIE FOTO
Anastasia Lazariuc a acceptat să-și povestească viața. Sursa foto - facebook

Anastasia Lazariuc a povestit totul despre dramele pe care le-a trăit de-a lungul timpului! Ajunsă la 64 de ani, vedeta are o poveste de viață cu adevărat impresionantă. Deși lumea o vede mereu cu zâmbetul pe buze pe scenă, lucrurile nu sunt deloc așa.

Anastasia Lazariuc, totul despre dramele pe care le-a trăit!

În spatele fericirii afișate se ascund mari suferințe. Solista de muzică ușoară, admirată de fani atât pentru talentul său, cât și pentru felul în care arată, a acordat un interviu pentru emisiunea Agenția VIP, moderată de Cristi Brancu la Antena Stars.

Artista a acceptat să vorbească despre dramele prin care a trecut în viață, de la separarea de soț, la moartea tatălui său. Mărturisiri care au lăsat pe toată lumea în lacrimi.

„A fost o suferință foarte mare”

„Fostul soț nu știu dacă a acceptat viața asta a mea.. .Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte. …

Copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni.

Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică.

Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat.

A trecut prin toate, războaie, de toate… Muncea foarte mult, aveam casă, grădină, eram ca la țară. Când avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul să ajutăm”, a mărturisit aceasta.

Anastasia Lazariuc s-a născut pe 6 iulie 1953, în Băcioi, Chișinău. A urmat Școala muzicală-profesională „Ștefan Neaga” din Chișinău, secția dirijat–coral. În 1982 a absolvit Institutul de Arte din Chișinău „Gavriil Musicescu”, facultatea Regie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×