Familia lui Cristi Brancu, din nou în doliu. A murit bunica Oanei Turcu

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/09/2019, 11:35
Familia lui Cristi Brancu, din nou în doliu. A murit bunica Oanei Turcu
Oana Turcu și-a pierdut bunica. Sursa foto: Antena Stars

La o lună după ce a murit mama lui Cristi Brancu, familia prezentatorului de la Antena Stars este din nou greu încercată. Bunica Oanei Turcu, soția realizatorului emisiunii Agenția VIP s-a stins din viață. Vestea nefericită a dat-o chiar Brancu, în direct, în emisiunea de aseară pe care o moderează.

A murit bunica Oanei Turcu, iar soțul ei a dat nefericita știre în direct

„Am un minut în care vreau să fac ceva foarte important pentru familia mea, pentru că, din păcate, astăzi ne-am despărțit de bunica Oanei, Elena Goronescu, una dintre cele mai extraordinare femei pe care am văzut-o, de o putere interioară extraordinară”, a mărturisit Brancu în direct.

, a mai
„După ani și ani de suferință, a fost atât de puternică, a mers mai departe, numai că, astăzi, cu doar două zile înainte să împlinească 96 de ani, văzându-și în această perioadă și strănepotul și familia, a plecat. Și nu pot, atât eu cât și Oana, decât să-i mulțumim pentru toată ocrotirea și iubirea pe care ne-a dat-o. Dumnezeu să o ierte”, a mai spus Cristi Brancu, potrivit spynews.ro.

oana turcu și cristian brancu
Soții de la Antena Stars au fost greu încercați în ultimii ani. Sursa foto: Antena Stars

Cristi Brancu și-a pierdut părinții în ultimii cinci ani

Cristi Brancu a primit lovitură după lovitură de la viață în ultimii 5 ani. În 2014, prezentatorul tv și-a pierdut tatăl, iar anul trecut a plecat la cele veșnice și mama lui. Constantin Brancu s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani și era un om important al Armatei Române. Acesta a fost colonel și s-a implicat în activitatea clubului Steaua București.

Mama lui, Ana, a decedat anul trecut la spital. Femeia avea serioase probleme de sănătate și a pierdut lupta cu boala. Aceasta a fost înmormântată în Cimitirul Bellu al Capitalei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×