Cum a ajuns să arate acum Oana Turcu! Soția lui Cristi Brancu s-a transformat total după ce a devenit mamă

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/11/2018, 21:41
Cum a ajuns să arate acum Oana Turcu! Soția lui Cristi Brancu s-a transformat total după ce a devenit mamă GALERIE FOTO
Oana Turcu arată fenomenal acum!

Oana Turcu a ajuns să arate fenomenal! După ce a devenit mamă, soția lui Cristi Brancu s-a transformat total. Pentru că apare deseori pe micile ecrane, trebuie să arate corespunzător. Cu toate că parcă mereu a arătat așa cum o știm acum, Oana nu a vrut să rămână cu cele câteva kilogramele luate în timpul sarcinii. Iar, chit că femeile radiază total în perioada de maternitate, dar și după, soția prezentatorului Cristi Brancu a vrut să revină la formele ei din tinerețe. A încercat să țină o dietă, dar a reușit să-și schimbe tot regimul de viață o dată cu asta. Aceasta a declarat că regimul ei a fost unul care implica și alte activități, nu numai grija de a mânca mai puțin și bun, sănătos. Oana Turcu nu s-a sfiit în a dezvălui ”rețeta” s-a de slăbit.

Cum arată Oana Turcu acum, după ce a devenit mamă?

Oana Turcu arată fenomenal acum
Oana Turcu, alături de Cristi Bracu și fiul lor

Conform Libertatea, diminețile ei încep cu iaurt slab amestecat cu diferite semințe sau fructe. ”De mâine trebuie să spunem stop pastelor, pâinii, orezului, dulciurilor și cartofilor. Sunt atâtea variante care vă pot face fericite. Iată ce mănânc eu: iaurt 0,1 grasime cu trei linguri de tărâțe de ovăz, lapte de 0,1 grăsime cu linguriță de goji ca desert, brânză de vaci de 0,2 grăsime, salate peste care adaug lămâie sau muștar cu miere, ouă- de două ori pe săptămână”, a spus aceasta.

Citește șiZilele Bucureștiului 2018! În ultima seară ne va încânta Rod Steward!

Citește și: Salariul minim brut crește de la 1 ianuarie. Iată cu cât

Citește și: Vocea României aduce un nou conflict pe micile ecrane! Smiley și Irina Rimes au avut un schimb dur de replici

De asemenea, a continuat prin a afirma faptul că dieta ei conține carne și chiar recomandă asta. Așa fel încât, înfățișarea ei s-a schimbat enorm. ”carne de pui(piept), curcan, vită sau pește”, a continuat Oana. Mai sus vorbeam și despre unele activități pe care le face în plus, pe lângă această dietă. Este clar că trupul uman lasă unele urme atunci când pierde kilograme, așa că așa s-a întâmplat și în cazul lui. Iar, ca urmare, a declarat că face diferite masaje și împachetări. ”În afara regimului alimentar, este necesară desăvârșirea operațiunii cu masaje și împachetări”, a încheiat Oana Turcu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×