Ce salariu încasează Cristi Brancu la Antena Stras pentru emisiunea Agenția VIP

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 14:38
Ce salariu încasează Cristi Brancu la Antena Stras pentru emisiunea Agenția VIP
Ce salariu încasează Cristi Brancu la Antena Stars pentru emisiunea ”Agenția VIP”. Sursa foto: spynews.ro

Cristi Brancu prezentatorul emisiunii Agenția Vip de la Antena Stars este unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori, iar salariul pe care îl încasează este unul pe măsură. Se zvonește că îndrăgitul prezentator TV primește cu salariu cu multe zero-uri.

Câți bani primește Cristi Brancu de la Antena Stars

Cristi Brancu prezintă de ani buni emisiunea ”Agenția VIP” difuzată la Antena Stars. După ce Victor Ciutacu a plecat la un alt post de televiziune, Brancu a dezvăluit care e salariul uriaș pe care urma să-l încaseze fostul său coleg la RTV. Este vorba de 15.000 de euro.

Acum că ne-am lămurit legat de salariul lui Victor Ciutacu rămâne întrebarea următoare: ce salariu primește însuși Cristi Brancu la Antena Stars? Se pare că prezentatorul încasează lunar un salariu de circa 6.000 de euro.

Top 5 vedete care încasează salarii uriașe
Ce venit încasează Cristi Brancu de la producătorii emisiunii ”Agenția VIP”. Sursa foto: google.com

Top 5 salarii ale vedetelor din România

Salariile pe care le încasează vedetele din showbizul autohton vor rămâne mereu un subiect de actualitate. Chiar dacă nu se cunosc cifrele exacte vă prezentă un top 5 ale celor mai plătite vedete din România. Iată care sunt vedetele cele mai bogate, potrivit CANCAN:

1. Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu admirat și remunerat pe măsură. Se pare că prezentatorul Cătălin Măruță primește de la Pro TV un salariu lunar de 15.000 de euro la care se mai adaugă suma de 2.000 de euro pentru prezentarea unor evenimente. Andra încasează de la ”Românii au talent” un salariu de 10.000 de euro, 6.000 de euro pentru un singur concert, dar și alte sume din contracte de publicitate.

2. Andreea Esca. Despre salariul cunoscutei prezentatoare de la Pro TV s-a speculat foarte mult, dar uneori s-a exagerat. Conform ultimelor informații Andreea Esca ar încasa lunar 5.000 de euro.

3. Delia. Cântăreața deține supremația topurilor încasărilor din concerte. Vedeta cere 90.000 de euro pentru un singur concert, plus că este jurat și în emisiunea ”iUmor” de la Antena 1 unde nu se știe exact ce salariu încasează de la producători.

4. Dan Negru. Toată lumea cunoaște Revelioanele prezentate de el, iar salariul se pare că este pe măsura celebrității. Dan Negru primește de la Antena 1 suma de 135.000 de euro pe sezon.

5. Antonia. Frumoasa artistă obține mai multe venituri din contractele de publicitate, decât din concertele pe care le susține. Se pare că anul 2013 i-a adus cântăreței un venit de 500.000 de euro numai din publicitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×