Mihai Constantinescu a avut o idilă cu partenera sa de duet, Anastasia Lazariuc, care a dus la divorțul de prima soție

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 22:00
Mihai Constantinescu a avut o idilă cu partenera sa de duet, Anastasia Lazariuc, care a dus la divorțul de prima soție
Idila dintre Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc *foto: captură tvr

Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, după ce s-a luptat mai multe luni între viață și moarte în urma unui infarct suferit în luna mai. Pe lângă realizările din cariera muzicală, artistul a avut și o viață amoroasă destul de zburdalnică. El a ajutat-o pe artista Anastasia Lazariuc să ajungă în țară după Revoluție și între cei doi ai a vut loc chiar și o relație de dragoste, care a dus la divorțul de prima soție, Mihaela.

Cum a ajuntat-o Mihai Constantinescu pe Anastasia Lazariuc să ajungă în țară

Între Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc a existat chiar o relație, care a durat timp de 14 ani de zile, încă de când s-au cunoscut în Chișinău, în Republica Moldova. Cântărețul și compozitorul a fost cel care a ajutat-o să vină în România și au avut numeroase colaborări pe scena muzicală și proiecte comune.

Când am venit eu în România și am adus-o și pe Ileana, sigur că Mihai m-a ajutat, m-a sprijinit pentru că nu știam pe nimeni aici și uite așa s-a creat o colaborare cu Mihai Constantinescu, publicului i-a placut și lucruririle au mers de la sine”, a povestit Anastasia Lazariuc.

Relația de dragoste între Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc a dus la divorțul artistului de prima sa soție

Între Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc a existat chiar și o idilă, cu câțiva ani în urmă, pe vremea când regretatul Mihai Constantinescu era însurat cu prima lui soție, Mihaela.

„În acea zi s-a întâmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoșteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. El a adus-o în țară, i-a obținut cetățenia, a obținut casă pentru ea și copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu”, a declarat în trecut fosta soție a lui Mihai Constantinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×