Mihai Constantinescu a avut o idilă cu partenera sa de duet, Anastasia Lazariuc, care a dus la divorțul de prima soție

Mihai Constantinescu a avut o idilă cu partenera sa de duet, Anastasia Lazariuc, care a dus la divorțul de prima soție
Idila dintre Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc *foto: captură tvr

Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, după ce s-a luptat mai multe luni între viață și moarte în urma unui infarct suferit în luna mai. Pe lângă realizările din cariera muzicală, artistul a avut și o viață amoroasă destul de zburdalnică. El a ajutat-o pe artista Anastasia Lazariuc să ajungă în țară după Revoluție și între cei doi ai a vut loc chiar și o relație de dragoste, care a dus la divorțul de prima soție, Mihaela.

Cum a ajuntat-o Mihai Constantinescu pe Anastasia Lazariuc să ajungă în țară

Între Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc a existat chiar o relație, care a durat timp de 14 ani de zile, încă de când s-au cunoscut în Chișinău, în Republica Moldova. Cântărețul și compozitorul a fost cel care a ajutat-o să vină în România și au avut numeroase colaborări pe scena muzicală și proiecte comune.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Când am venit eu în România și am adus-o și pe Ileana, sigur că Mihai m-a ajutat, m-a sprijinit pentru că nu știam pe nimeni aici și uite așa s-a creat o colaborare cu Mihai Constantinescu, publicului i-a placut și lucruririle au mers de la sine”, a povestit Anastasia Lazariuc.

Relația de dragoste între Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc a dus la divorțul artistului de prima sa soție

Între Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc a existat chiar și o idilă, cu câțiva ani în urmă, pe vremea când regretatul Mihai Constantinescu era însurat cu prima lui soție, Mihaela.

„În acea zi s-a întâmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoșteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. El a adus-o în țară, i-a obținut cetățenia, a obținut casă pentru ea și copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu”, a declarat în trecut fosta soție a lui Mihai Constantinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×