Peste 100 de universități vin în România pentru a recruta cei mai buni studenți. Programul înscrierilor și orașele unde sunt organizate târgurile

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 17:10
Peste 100 de universități vin în România pentru a recruta cei mai buni studenți. Programul înscrierilor și orașele unde sunt organizate târgurile
Peste 100 de universități vin în România pentru a recruta cei mai buni studenți. Programul înscrierilor și orașele unde sunt organizate târgurile. Sursa foto: Hepta

Mai mul de 100 de universități din peste 10 țări vin în țara noastră pentru a recruta elevii și studenții români, în cadrul RIUF – The Romanian International University Fair, arată site-ul oficial al târgului.

Peste 100 de universități din străinătate ajung în România

Primul oraș în care cele peste 100 de instituții de învățământ superior din străinătate vin să recureteze noi studenți va fi București.

Târgul va avea loc în perioada 14-15 martie, la Sala Palatului, iar programul va fi sâmbătă, 14 martie 10:00-17:00, iar duminică, 15 martie 10:00-15:00, anunță reprezentanții târgului.

The Romanian International University Fair se mută ulterior la Timişoara, unde cei interesați să cunoască ofertele universităților din străinătate sunt așteptați pe 17 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, între orele 10:00 – 16:00.

Târgul de recrutare a studenților ajunge și la Iași, pe 19 martie, la Palas Congress Hall, unde cei interesați pot vizita locația între orele 10:00 – 16:00.

Universitățile vin cu 7.000 de programe de studiu

Ultima locație în care târgul va ajunge va fi orașul Brașov, unde pe 21 martie, la ARO Palace, între orele 11:00 – 16:00, cei care vor să studieze în străinătate vor putea consulta ofertele universităților participante.

Printre țările care au anunțat că vor participa la RIUF sunt Marea Britanie, Olanda, Elveţia, Franţa, Belgia, SUA, Italia și Danemarca.

Astfel, organizatorii au anunțat că printre universităţile care vor fi prezente la târg se va afla Radbound University, situată în top 10 universităţi din Olanda, dar și Universitatea Birmingham, în top 100 universităţi la nivel mondial.

Cei interesați de târgul universităților din străinătate vor avea ocazia să afle informații despre aproximativ 7.000 de programe de studiu (licenţă, masterat, doctorat).

Drept urmare, atât elevii cât și studenții au șansa de a afla chiar de la reprezentanții universităților mai multe informații despre admitere, burse şi viaţa în campus, oportunităţi de angajare în timpul studiilor.

În plus, cei care îşi vor să afle cum este experienţa de student internaţional vor avea ocazia să discute direct şi cu studenţii universităților prezente la RIUF.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×