Pepe şi Raluca Pastramă au fost naşi de cununie. Soţia cântăreţului s-a schimbat vizibil. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
16/10/2019, 15:01
Pepe şi Raluca Pastramă au fost naşi de cununie. Soţia cântăreţului s-a schimbat vizibil. FOTO GALERIE FOTO
Pepe şi Raluca Pastramă au fost naşi de cununie

Pepe şi Raluca Pastramă au fost recent naşi de cununie! Artistul l-a cunuat pe un membru al trupei sale care și-a pus pirostriile recent. Fericitul eveniment a avut loc în familia lui Giani Pârvan, bateristul trupei cu care cântă Pepe, care s-a cununat cu aleasa inimii sale, Andreea.

Pepe şi Raluca Pastramă au fost naşi de cununie

Giani Pârvan și soția sa au strălucit la cel mai eveniment moment din viața lor. Au fost îmbrăcați foarte elegat, însă nașii au ales să adopte un stil casual. Chiar și Raluca Pastramă, care ne-a obișnuit să poarte rochii foarte sexy, care să-i pună în evidență trupul foarte bine conturat, acum a ales să poarte un costum…masculin, după cu, scrie cancan.ro

Pepe a purtat un costum negru la care a asortat o pereche de pantofi sport, respectiv teniși, iar Raluca a purtat un costum masculin în aceeaşi nuanţă cu pantofii, care au fost cu talpă joasă. Petrecerea a fost una foarte frumoasă, cu lume bună din Capitală, iar mesenii s-au distrat pe cinste.

Pepe şi Raluca Pastramă au fost naşi de cununie
Pepe şi Raluca Pastramă au fost naşi de cununie

Cum a cunoscut-o Pepe pe „Raluca Scufiţa Roşie”

Nașii de cununie, Pepe și Raluca Pastramă se pare că au trecut peste neînțelegerile din ultima perioadă, care spun gurile rele, ar fi riscat chiar să îi despartă pe cei doi. Au reușit până la urmă să treacă peste orice obstacol și să rămână împreună.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil în 2012 și în celași an au devenit părinți. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios, iar mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu mare scandal. Atunci a întâlnit-o Pepe de Raluca Pastramă.

“Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare”, a povestit Pepe pentru viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×