Cum și-a serbat Pepe ziua de naștere. Fotografia care a adunat mii de aprecieri

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/07/2019, 18:48
Cum și-a serbat Pepe ziua de naștere. Fotografia care a adunat mii de aprecieri GALERIE FOTO
Pepe a schimbat prefixul. Cântărețul a împlinit pe 20 iulie vârsta de 40 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Cântărețul Pepe a schimbat prexiful. Pe 20 iulie Pepe a împlinit vârsta de 40 de ani și a petrecut alături de familie și prietenii apropiați la piscină. Cântărețul s-a simțit de minune la petrecerea de ziua sa, dovadă fotografiile de pe contul de Instagram.

Pepe și-a serbat ziua de naștere la piscină

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu a împlinit în urmă cu trei zile vârsta de 40 de ani. Artistul și-a luat soția, cele două fetițe și prietenii apropiați și au petrecut o zi pe cinste la piscină. Distracția a fost în toi dacă este să ne luăm după fotografiile pe care Pepe le-a postat pe contul personal de Instagram. Raluca Pastramă a ieșit în evidență și a atras toate privirile prin costumul de baie pe care l-a purtat punându-și în evidență bustul generos.

„Copleșitor!!! Cred că acesta este cuvântul care descrie cel mai bine sentimentul pe care l-am avut când am încercat să deschid telefonul în urmă cu 10 minute!!! Este un pic blocat și vă mulțumesc mult, mult de tot!!! ❤ Dacă s-ar putea, aș ciocni un pahar de șampanie, de suc, de cocktail ? cu fiecare dintre voi !!! ❤ Vă mulțumesc mult, mult de tot pentru mesajele, sms-urile, postările, comentariile frumoase !!! ? Vă iubesc !!!”, este mesajul pe care Pepe l-a scris la o fotografie.

Raluca Pastramă a atras toate privirile
Pepe și-a serbat ziua de naștere la piscină alături de familie și prieteni. Sursa foto: Instagram.com

Pepe a lansat o nou piesă. Cocktail e pe val

Pepe este pe val vara asta. Cântărețul a lansat o nouă piesă fiind o colaborare cu Jimmy Dub și Dy Bonne cu care Pepe a mai colaborat și în trecut la mai multe piese printre care se numără:  “Rămâne între noi”, “Hai” și “Sentimente Intense”. ”Cocktail” esste o piesă făcută din joacă, așa cum spune artistul și de curând s-a filmat și videoclipul.

„Cocktail este o piesă facută în joacă, la distracție şi nu avea cum să iasă altfel decât fix aşa cum a ieşit. Prietenii care au ascultat-o deja abia aşteaptă lansarea fiindcă spun ei că este un curs rapid excelent de ieşit în club combinat cu bartending. Ceva de vis !!! Pentru clip am încercat în primă instanță să găsesc ceva profund, în contrast, însă versurile au impus scenariul şi la filmări, dintr-o tequila în sangria, dintr-un cocktail într-altul ne-am trezit într-o mare petrecere. Cred că nu ne-am mai distrat aşa la filmări de pe la “E Vara Mea”, a spus Pepe, potrivit myzutv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×