Pepe, primele declarații după ce a fost amendat de poliție în noaptea de Înviere

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/04/2020, 14:28
Pepe, primele declarații după ce a fost amendat de poliție în noaptea de Înviere
Pepe, primele declarații după ce a fost amendat de poliție în noaptea de Înviere. Sursa foto: Instagram.com

Cunoscutul cântăreț Pepe a fost penalizat de oamenii legii în noaptea de Înviere, la scurt timp după ce a ieșit din casă pentru a lua Lumină de la Biserică. Artistul și-a asumat că a greșit și a declarat în cadrul unei emisiuni TV că a plătit pe loc amenda contravențională.

Pepe, amendat pentru că nu avea declarație pe propria răspundere, în noaptea de Înviere

Pepe, pe numele din buletin Nicolae – Ionuț Pascu, a fost prins în noaptea de Înviere fără declarație pe propria răspundere la purtător tocmai când se pregătea să meargă la Biserică pentru a lua Lumina Sfântă. Și unde mai pui că era și trecut de ora 22:00.

Polițiștii din Voluntari nu l-au păsuit, iar artistul a fost amendat pentru fapta sa. La scurt timp după încheierea procesului verbal oamenii legii i-au dat lui Pepe și lumină. Cântărețul a mărturisit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 că a plătit amenda pe loc.

„Cu amenzile stau foarte bine. De fiecare dată când vrei ceva diferit trebuie să plătești, mai ales Lumina Sfântă… Lumina Sfântă costă. În cazul în care vrei să te duci să te spovedești, dai niște bani (râde). Nu mai am de dat nimic, am plătit deja. Plătesc pe loc ca să am parte de reducere. 

Cum își petrece cântărețul Pepe timpul în izolare

Îți vând un pont: niciodată nu este bine să ieși din casă în speranța că nu vei primi amendă, mai ales dacă nu ai hârtie. M-am uitat pe acea declarație și știam clar că mersul la Biserică este strict interzis, deci nu aveam ce să fentez”, a declarat artistul mai în glumă, mai în serios.

Pepe se află în izolare alături de soția sa Raluca Pastramă și de fetițele lor Rosa și Maria. Cântărețul se bucură de timpul petrecut în familie și petrece foarte mult timp alături de cei dragi vizionând filme, desene animate sau făcând lecții cu fiica cea mare.

Cunoscutul artist a mărturisit că din cauza plictiselii nu mai cântă doar 40 de minute pe zi, ci uneori se întâmplă chiar și ore bune. Ultimele 3 concerte pe care vedeta le-a susținut au fost online și au însemnat aproape 14 ore petrecute în live și o audiență de peste 1 milion de oameni.

„Ne descurcăm, ne gospodărim împreună. Ies doar eu la piață, stau foarte mult cu copiii, ne jucăm. De mâine începe școala online, o să ne ocupăm și de teme.

Mi-am făcut un mini studio, unde transmit live în fiecare duminică, iar de plictiseală, nu pot cânta doar 40 de minute, am cântat și 5 ore jumate. 

Am descoperit alte lucruri în perioada asta, lucruri pe care nu le băgam în seamă. Am făcut program zilnic de activități, de cursuri online, de sport, de gătit împreună, de uitat la desene, la filme”, a mai povestit Pepe.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×