Pepe a fost amendat în Noaptea de Înviere. Unde a fost găsit artistul

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
19/04/2020, 18:39
Pepe a fost amendat în Noaptea de Înviere. Unde a fost găsit artistul
Pepe a fost amendat în Noaptea de Înviereconcerte fanilor, pe pagina sa de Youtube. Sursa foto: captură Kanal D

Pepe a fost amendat în Noaptea de Înviere, când a mers să ia Lumină. Artistul a ieșit din casă după miezul nopții și a fost gășit de polițiști aproape de biserică. A reușit să ia Lumină, dar s-a ales și cu amendă contravențională, pentru că nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere.

Pepe, amendat în Noaptea de Înviere pentru că nu avea declarația asupra lui

În noaptea de Înviere, Pepe s-a aflat pe lista celor amendați de polițiști. Artistul nu a primit Sfânta Lumină de la voluntarii care au împărțit-o în toate parohiile, pentru că nu a fost atent când au ajuns la el acasă. Așa că, a așteptat să se termine slujba de Înviere și s-a dus la biserică să ia Lumină.

Îmbrăcat lejer, în pantaloni scurți de trening, maiou, și încălțat în papuci, Pepe a mers de acasă doar câțiva metri, întrucât locuiește foarte aproape de biserică. Din păcate pentu el, polițiștii au fost în zonă, l-au văzut și i-au cerut buletinul și declarația pe propria răspundere.

A încălcat ordonanța de urgență

Pentru că locuiește foarte aproape de biserică, Pepe a considerat că nu este necesară declarația pe propria răspundere, așa că, polițiștii i-au dat amendă contravențională.  În plus, accesul pe stradă, după ora 22.00, este strict interzis, decât în situații de forță majoră, dar în cazul artistului nu se aplica.

Așa că, Pepe a încălcat regulamentul de două ori. Odată pentru că a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere și apoi pentru că a fost surprins pe stradă după ora 22.00.

Raluca Pastramă și-a sărbătorit ziua de naștere

Pentru Pepe, ziua de 19 aprilie are o dublă semnificație și dublă sărbătoare, anul acesta. Sfintele Paști au căzut pe 19 aprilie în aceeași zi în care Raluca Pastramă a împlinit vârsta de 34 de ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×