Pepe, în carantină cu familia: „Mă afectează și pe mine”. Ce l-a indignat când a ieșit la cumpărături

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 16:44
Pepe, în carantină cu familia: „Mă afectează și pe mine”. Ce l-a indignat când a ieșit la cumpărături
Pepe a fost amendat în Noaptea de Înviereconcerte fanilor, pe pagina sa de Youtube. Sursa foto: captură Kanal D

Pepe se află în carantină împreună cu familia și, pentru a nu se plictisi, și-a improvizat un studio cu care face furori pe pagina sa de Youtube.

Pepe, afectat de criza coronavirusului

Cântărețul de muzică latino a povestit la TEO SHOW că actuala criză care traversează țara îl afectează și pe el.

A spus că nu știe ce se va întâmpla după ce se va termina starea de urgență, dar crede că lucrurile se vor schimba destul de mult în lumea artiștilor.

Cântărețul are o previziune neplăcută pentru artiști: „Vor scădea prețurile”

„Mă afectează și pe mine criza. Cel mai mult îmi lipsesc oamenii, interacțiunea cu ei, scena, cântatul, aplauzele. Ideea cu studioul am gândit-o pentru a fi mai aproape de fani chiar și pe perioada asta”, a dezvăluit Pepe la TEO SHOW.

Cântărețul face repetiții cu colegii, înainte de fiecare live: „Slavă Domnului sunt tot mai mulți oameni pe Youtube când transmitem. Am făcut repetiții live, la rece, efectiv. Am transmis negative și voce, că nu îi pot pune pe colegi pe drum”.

„Dacă stăm acasă, avem voie totuși să transmitem live. Poate să ne ia orice libertate, dar să cântăm nu ne poate interzice nimeni. Rugămintea mea mare este să rămână acasă. În afară că se protejează pe ei, ne protejează și pe noi. Când vin de la cumpărături mă dezinfectez din cap până-n picioare. Recunosc, e și multă panică, dar unii sunt foarte inconștienți”, este rugămintea lui Pepe pentru toți cei care îl urmăresc.

Artistul a povestit o întâmplare prin care a trecut recent, când a fost la piață la cumpărături. Muzicianul a fost uimit să vadă bătrâni la piață care stăteau la taclale, lucru total neindicat de autorități, ba chiar sancționabil.

„Am văzut oameni la piață, vârstnici, care stăteau efectiv la taclale”, a adăugat el.

Cât despre viitorul industriei muzicale românești, Pepe este optimist, dar are și o perspectivă realistă: „Probabil nu vor mai fi evenimente sau vor scădea prețurile, ceva se va întâmpla. Cine poate să cântă, o va face în continuare”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×