Pe Dorel din Las Fierbinţi îl ştie o ţară întreagă. Dar cum arată soţia lui? Ana Maria este de o frumuseţe rară. FOTO

Pe Dorel din Las Fierbinţi îl ştie o ţară întreagă. Dar cum arată soţia lui? Ana Maria este de o frumuseţe rară. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți. Sursa foto: protv.ro

Pe Dorel din Las Fierbinți îl știm cu toții, dar pe soția sa, mai deloc! Ei bine, actorul Mihai Rait Dragomir, care dă viață personajului Dorel, din celebrul serial difuzat de Pro TV, este căsătorit cu o femeie frumoasă, dar foarte discretă, care nu vrea să iasă în evidență cu nimic.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți

Cumva însă Ana Maria a ieșit în evidență în timpul unui spectacol de stand-up comedy, unde Mihai Rait Dragomir a observat-o, în public. Cei doi au făcut cunoștință, apoi s-au îndrăgostit, iar mai apoi s-au căsătorit. Mai mult, cei doi au devenit chiar și părinții unui băiețel.

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți
Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți

”Dorel”, nășit de ”Bobiță”

Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole” declara Mihai Rait Dragomir.

”Dorel” este un personaj foarte apreciat de fanii serialului, așa că actorului îi merge din ce în ce mai bine. Recent, și-a cumpărat un bolid de lux, cu care și-a scos familia la plimbare, în Herăstrău. Alături de actor s-a  aflat soția, copilul, dar și părinții lui, care au venit în vizită din Galați, potrivit clik.ro.

Un alt personaj foarte iubit al serialului Las Fierbinți este și Bobiță, Maihai Bobonete, fratele mai mare al lui Dorel. Cei doi chiar sunt ca niște frați și în viața de zi cu zi. Se cunosc din clasa a 4-a și au copilărit împreună. Mai mult, s-au și înrudit! Mihai Bobonete și soția sa i-au cununat pe Mihai Rait Dragomir și pe aleasa inimii sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×