Actorul Emilian Oprea din serialul Vlad s-a căsătorit în secret. Cine este și cum arată soția sa

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/09/2019, 16:49
Actorul Emilian Oprea din serialul Vlad s-a căsătorit în secret. Cine este și cum arată soția sa GALERIE FOTO
Actorul Emilian Oprea din serialul Vlad s-a căsătorit în secret

Actorul Emilian Oprea, cunoscut din serialul „Vlad”, difuzat de Pro TV, s-a căsătorit în secret cu femeia care i-a dăruit deja doi copii. Cei doi formează un cuplu foarte frumos de mult timp, însă nu au avut timp să se căsătorească până acum.

Actorul Emilian Oprea din serialul Vlad s-a căsătorit în secret

Emilian Oprea, interpretul lui Leonard Cazacu din serialul „Vlad”, s-a însurat cu Ana-Maria, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Emilian Oprea și Ana-Maria s-au căsătorit în vara acestui an, după cum a dezvăluit actorul pentru click.ro.

„M-am căsătorit între timp, am făcut cununia civilă pe 11 iulie, anul acesta. Încă nu ştim dacă va urma şi nunta, nu ne-am gândit încă la acest eveniment”, a declarat Emilian Oprea pentru sursa citată. La cununia civilă, actorul și soția sa au arătat superb.

Actorul Emilian Oprea din serialul Vlad s-a căsătorit în secret
Actorul Emilian Oprea din serialul Vlad s-a căsătorit în secret

Emilian Oprea, băiatul rău, familist convins

Aleasa inimii lui Emilian Oprea a strălucit într-o rochie vaporoasă, de culoare albastru deschis. „Cea mai mare nebunie e că nu m-am însurat, deși am făcut doi copii. N-am avut timp să mă însor, pentru că totul ne-a luat prin surprindere. Eu şi mama copiilor suntem împreună, dar au venit copiii unul după altul şi nu ne-a mai stat gândul la căsătorie”, spunea Emilian Oprea într-un interviu.

Așadar, băiatul rău din serialul fenomen de la Pro Tv s-a făcut băiat de casă cu acte în regulă. Emilian și Ana-Maria auîmpreună doi băieți de 4 și 5 ani. Nu de puține ori, actorul și-a adus băieții chiar peplatourile de filmare, unde micuții își văd tatăl în plină acțiune.

Când nu sunt la filmări, sunt prin parc, sau prin locurile de joacă, deoarece actorul adoră să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi. Chiar dacă este un familist convins, actorul este distribuit mereu în roluri de bătăuș. „Cei de la castinguri mă văd în roluri de băiat rău, deşi sunt familist. Se inspiră probabil de la un rol la altul. Poate e şi din cauza tatuajelor. Am în total 12 tatuaje. Primul l-am făcut după ce mi-am dat licenţa. Îl aveam profesor la Iași pe Florin Mircea, care nu era de acord cu tatuajele. Mă ascundeam apoi când ne întâlneam, pentru că îl prețuiesc și îl respect foarte tare, dar nu l-am ascultat”, a declarat actorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×