Pe cine a trimis Cătălin Zmărăndescu la duel. Fanii emisiunii Ferma au luat foc

Mirela Apostol    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/04/2019, 08:59
Pe cine a trimis Cătălin Zmărăndescu la duel. Fanii emisiunii Ferma au luat foc GALERIE FOTO
Pe cine a trimis Cătălin Zmărăndescu la duel

Ediția din data de 17 aprilie a emisiunii ”Ferma” nu a mai adus numai tensiuni, strategii și foamete, ci și un nou duelist. Cel care a avut decizia în mâini a fost nou-venitul Cătălin Zmărăndescu, care încă din primele etape în concurs a ajuns și fermier.

Cătălin Zmărăndescu l-a ales la duel pe Silviu

Luptătorul a propus de Geanina Ilieș, cea care a părăsit Ferma în urmă cu scurt timp ”din mâna” Brigittei. Ulterior, după votul concurenților, s-a duelat cu Moroșanu, ieșind învingător din luptă. Din poziția de șef, în această săptămâna, urma să aleagă și primul servitor, alegându-l pe Silviu.

Până acum, Zmărăndescu nu s-a declarat fan unui grup, nu și-a spus strategiile, dar a avut grijă să ”amețească” toți aspiranții la marele premiu, astfel că și alegerea sa a fost uimitoare pentru cei din jur.

Pe cine a trimis Cătălin Zmărăndescu la duel. Fanii emisiunii Ferma au luat foc
Fanii emisiunii sunt nemulțumiți de atitudinea luptătorului

Fanii sunt nemulțumiți de prezența luptătorului în show

De altfel, la masa, care nu este deloc una a tăcerii, a subliniat că dorește să ajungă în finală și să și câștige marele premiu fără a se alia cu cineva, lucru pentru care va depune tot efortul. Cei care l-au blamat pentru alegere, dar și pentru atitudinea sa nu sunt doar oamenii care trăiesc, de ceva vreme, zi de zi cu el, ci și publicul telespectator. „Afară cu Zmărăndescu….A încălcat regulamentul. Propun să votăm cine este pro și cine este contra. Așa cum Ioana a venit înapoi prin voturi, așa să îl descalificăm pe Zmărăndescu tot prin voturi/ Nu are pic de caracter, nu are principii, nu are respect.

Moroșanu când era fermier nu șiam cum să muncească mai bine și mai repede să poată lua cât mai multe monede și el face bilețele cu femei. Rușine!!/ Zmărăndescu=descalificat!/ Am înțeles că este un joc, dar într-un joc nu desconsideri în așa hal persoanele, iar acest ”sportiv” nu face strategii, deoarece mintea nu îl lasă/ Ați cam stricat emisiunea cu Zmărăndescu. Oricum, Moro nu se dă înapoi de la nimic și oricum el a fost și va rămâne șeful în fermă. Pe Zmărăndescu îl bate și Belbi”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor show-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×