Cătălin Moroșanu, duel încins cu Cătălin Zmărăndescu la Ferma. Cine a câștigat marea luptă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/04/2019, 13:33
Cătălin Moroșanu, duel încins cu Cătălin Zmărăndescu la Ferma. Cine a câștigat marea luptă GALERIE FOTO
Cel mai aprig duel de la Ferma! Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu s-au luptat

Moroșanu contra Zmărăndescu! Cel mai aprig duel din Ferma i-a adus pe cei doi luptători față în față. Aceștia s-au aflat în ring pentru a-și păstra locul în competiție. Orice strategie a picat, încă de la venirea în casă a lui Zmărăndescu, Moroșanu știa că va fi vizat într-o viitoare luptă cu el.  În acest context, nimeni nu a mai fost șocat.”Mă simt vizat prin prezența lui Zmărăndescu aici”, au fost cuvintele lui Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, duel aprig cu Cătălin Zmărăndescu

Lupte corp la corp pentru păstrarea locului în Fermă. Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu s-au aflat în ring pentru a dovedi care este cel mai potrivit să rămână în show-ul Ferma. Zmărăndescu, fost luptător de K1, s-a remarcat ca bodyguard al lui Gigi Becali.

Cu toate că Moroșanu a pierdut mult din greutate, mai exact 19 kilograme din cauza alimentației din Ferma, acesta este oricând gata de luptă, așa cum a declarat în cadrul show-ului. Pierderea kilogramelor i-a adus din start un minus acestuia, astfel că Zmărăndescu a fost cu un pas înainte și a câștigat. Luptătorul de MMA a mai fost pe micile ecrane la emisiunile: „Dansez pentru tine’ și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’.

Duel Ferma între Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu
Duel Ferma între Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu

Moroșanu a slăbit extrem de mult în Ferma

„După mai bine de două luni petrecute în Ferma – Un nou început, Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006.

Așa cum îl știm, Cătălin nu renunță, indiferent de greutățile pe care le poate întâmpina în această aventură. Peste două luni, împreună cu ceilalți concurenți, se va bucura că munca sa va transforma Vila Klaus din Văliug dintr-un complex în ruină într-o tabără modernă pentru copii”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a sportivului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×