Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au despărțit, la Ferma! Cine a rupt relația: „Vrei să mă omor?”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
17/04/2019, 08:23
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au despărțit, la Ferma! Cine a rupt relația: „Vrei să mă omor?” GALERIE FOTO
Scandal monstru pe post la Pro Tv între Brigitte Sfăt şi Flrin Pastramă

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă nu mai formează un cuplu! Cei doi s-au cunsocut la Ferma, de la Pro TV, şi tot acolo s-au despărţit. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a fost deranjată de faptul că Pastramă le-a ţinut partea Otiliei şi fetelor atunci când au refuzat să facă curăţenie.

Brigitte şi Pastramă s-au despărţit

„Pastramă a fost cel vinovat și mi-a părut rău că am jignit-o pe Brigi”, a spus Otilia şi a mers la Brigitte Sfăt ca să îi ceară scuze pentru cele întâmplate „Cu tine am terminat, nu mai vreau să vorbesc cu tine, am terminat”, i-a transmis Brigitte.

„Ştiu că a ţinut cu mine şi nu mi-aş dori să ajungă servitoare, îmi doresc să fie Belbiţă, pentru că ea nu a fost niciodată!”, a mai spus Otilia, după care Brigitte şi Florin s-au retras într-o cameră în care au avut un schimb dur de replici. Brigitte l-a jingit pe Pastramă în repetate rânduri.

Totul părea să meargă bine între Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt
Totul părea să meargă bine între Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt

„Am făcut o prostie, i-am pus pe toţi în cap, ai dreptate! Calmează-te, Brigitte, e greşeala mea! Ai dreptate!”, a încercat să se apere Florin Pastramă în faţa lui Brigitte Sfăt. „Tu pentru mine nu mai existi, nimeni nu îşi bate joc de mine, nu mă cunoşti, băiatule! M-ai pierdut deja, astăzi, am nevoie de un bărbat cu coloană! Bă, băiatule, fetele tale şi-au bătut joc! Lupt cu toată lumea! Nesimţitele astea…niciuna nu are curaj! Proastele astea… aia vomită, aia plânge, niciuna nu face curăţenie! Îţi baţi joc de mine! Nu mă mai interesează de tine! Ieşi, şarpe! Cretinule, tâmpitule, idiotule, nu te-ai prins de joc?” a spus femeia, după care Florin a cedat nervos: „Băi, Brigitte (înjură), vrei să mă omor?”. Replica brunetei nu a întârziat să apară: „Sictir”, iar relaţia lor s-a terminat la fel de repede cum a început.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×