Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de marți, 16 aprilie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 19:03
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de marți, 16 aprilie GALERIE FOTO
Ferma Live Stream online ediția de marți, 16 aprilie

Ferma un nou început aduce o nouă ediție azi, 16 aprilie. Oare concurenții vor ajunge la un numitor comun, acum, la sfârșitul care se apropie cu pași repezi? Cel mai aprig duel va fi surprins în episodul de azi. Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu se vor afla în ringul de la Ferma. Inevitabilul s-a produs,  majoritatea celor aflați s-au întrebat când va avea loc duelul dintre cei doi imediat ce Zmărăndescu a pășit în casă.

Ferma ediția de marți, 16 aprilie

Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu se vor duela în ediția de azi! La nici o săptămâna de la intrarea în Fermă, Zmărăndescu se va lupta pentru a-și păstra locul în competiție. Sfârșitul show-ului Ferma se apropie cu pași repezi, iar fanii sunt din ce în ce mai curioși cine va pune mâna pe titulatura de Fermier al anului și va lua premiul de 50.000 de euro. Cătălin Moroșanu a slăbit enorm din cauza alimentației din concurs.

„După mai bine de două luni petrecute în Ferma – Un nou început, Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006. Așa cum îl știm, Cătălin nu renunță, indiferent de greutățile pe care le poate întâmpina în această aventură. Peste două luni, împreună cu ceilalți concurenți, se va bucura că munca sa va transforma Vila Klaus din Văliug dintr-un complex în ruină într-o tabără modernă pentru copii”, se arată într-un mesaj de pe un site de socializare al sportivului.

Ferma de la Pro TV ediția de marți, 16 aprilie
Ferma de la Pro TV ediția de marți, 16 aprilie

Câștigător Ferma

Potrivit Cancan.ro, Marius Crăciun ar fi câștigătorul Ferma un nou început. Cu toate că mulți se așteptau ca sportivul Cătălin Moroșanu să plece acasă cu premiul de 50.000 de euro, soarta a decis altfel. Acesta, dacă ar câștiga emisiunea cu adevărat, ar avea un câștig dublu pentru că s-a apropiat extrem de tare de Diana Belbiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×