Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut anunțul! Au vrut să se afle marea surpriză chiar de la ei

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/04/2019, 14:32
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut anunțul! Au vrut să se afle marea surpriză chiar de la ei GALERIE FOTO
Brigitte Sfat se marita cu Florin Pastrama! Si-au ales verighetele!

Chiar dacă în urmă cu două luni fanii emisiunii Ferma, difuzată de Pro TV, credeau că relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă este una regizată în birourile televiziunii din Pache Protopopescu, frumoasa brunetă vrea să se mărite cu alesul iniminii sale!

Brigitte Sfăt se mărită cu Florin Pastramă! Cei doi și-au ales verighetele!

Brigiite Sfăt a fost surprinsă de paparazzy wowbiz.ro chiar în momentul când ăși alegea inelul de logodnă, dar și verighetele. Așadar, bat clopote de nuntă pentru Florin Pastramă și Brigitte Sfăt!

Paparazzy a surprins-o pe Brigitte Sfăt la unul dintre cele mai luxoase magazine de bijuterii din Capitală, la prietena ei Denisa Nechifor, manager ambasador al brand-ului respectiv în România! Vedeta a venit împreună cu iubitul ei pentru a-și alege verighetele speciale, dar și pentru a face primul pas oficial în relația cu afaceristul!

Brigitte Sfat se marita cu Florin Pastrama
Brigitte Sfat si-a ales si un inel spectaculos

Brigitte Sfăt și-a ales și un inel de logodnă spectaculos

”Brigitte și-a luat imediat inelul de logodnă, unul spectaculos, cu diamant, care se vede perfect pe degetul ei. La fel va fi și verigheta”, au dezvăluit pentru sursa citată persoane de la fața locului!

”Ne iubim și acest lucru nu poate să ni-l ia nimeni! Suntem fericiți și, în curnd, poate o să facem și pasul cel mare. Este, poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea! Simt că trăiesc din nou”, le-a dezvăluit Brigitte apropiaților la ieșirea din Fermă, potrivit wowbiz.ro.

Brigitte Sfăt a trecut prin momente dificile, în ultima perioadă, la Ferma, emisiune care încă este difuzată la Pro TV. Mondena a fost nevoită să se confrunte cu sora Claudiei Pavel, care a intrat special în Ferma pentru a îi cere socoteală pentru ce a spus frumoasa brunetă la adresa Claudiei ”Cream” Pavel.

Mai mult, Paula Pavel a acuzat-o pe Brigitte Sfăt că a încercat s-o otrăvească pe Claudia Pavel cu picături de ochi. Producătorii emisiunii au fost nevoiți s-o descalifice pe paula pavel după numai o noapte petrecută în Fermă, deoarece a încălcat de mai multe ori regulile: și-a scos lavaliera de mai multe ori, pentru a o amenința pe Brigitte Sfăt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×