Ce studii are Brigitte Sfăt! Fosta lui Ilie Năstase a făcut și curățenie în casele oamenilor bogați

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/04/2019, 10:30
Ce studii are Brigitte Sfăt! Fosta lui Ilie Năstase a făcut și curățenie în casele oamenilor bogați GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt a vorbit deschis despre greutățile prin care a trecut

Brigitte Sfăt este una dintre cele mai de succes vedete ale showbiz-ului românesc. Cunoscută pentru viața sa amoroasă destul de zbuciumată, frumoasa brunetă pare acum să-și fi găsit liniștea în brațele omului de afaceri Florin Pastramă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma și de atunci sunt de nedespărțit, în ciuda gurilor rele, care nu dădeau prea multe șanse relației lor.

Ce studii are Brigitte Năstase

Fanii sunt acum curioși să afle detalii mai puțin știute din viața fostei soții a lui Ilie Năstase. Una dintre cele mai arzătoare întrebări de pe buzele oamenilor se referă la studiile pe care le are, de fapt, Brigitte Sfăt.

În vârstă de 42 de ani, vedeta are acum tot ce și-ar putea dori, însă viața nu i-a fost lipsită de sacrificii și momente dificile. După absolvirea liceului, Brigitte nu a putut urma cursurile unei facultăți, din cauza neajunsurilor. A fost nevoită să muncească încă de la 16 ani, ba chiar a făcut curățenie în case pentru a se întreține și nu îi este deloc rușine să recunoască acest lucru.

Brigitte Sfăt, pe când era o adolescentă rebelă
Brigitte Sfăt, pe când era o adolescentă rebelă

Ce spune Brigitte Sfăt despre greutățile din tinerețe

Într-un interviu acordat pentru Viva, fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit deschis despre neajunsurile cu care s-a confruntat și scacrificiile pe care a fost nevoită să le facă în tinerețe.

Eu am muncit și muncesc. Umblu foarte mult să aduc marfă la magazin. Stau și până la 4 dimineața și muncesc. Mie îmi e frică doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am făcut meditații și am făcut și curățenie în case. Dădeam meditații la 2 copii la matematică, română și germană. Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic. Sunt o femeie independentă căruia îi place să muncească” , a declarat Brigitte Sfăt, care nu a ocolit nici subiectul căsniciei cu fostul mare tenismen.

Cât timp am fost căsătorită cu el ne-am ajutat. Mutându-mă separat e mult mai greu. Ilie era cel care plătea șoferul, filipineza, coaforul, benzina. Era mult ușor recunosc. Nu mai pot să fac investiții cum făceam înainte. Am șofer, filipineză, angajați de plătit” , a mai spus Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×