Paznic înjunghiat într-un club de manele din Arad. Agresorul a lovit cu cuțitul și a fugit

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 16:04
Paznic înjunghiat într-un club de manele din Arad. Agresorul a lovit cu cuțitul și a fugit
Paznic înjunghiat într-un club de manele din Arad. Sursa foto: realitateadebistrita.net

Tentativă de omor într-un club de manele din Arad! Un paznic în vârstă de 30 de ani a fost operat de urgență, după ce a fost înjunghiat de un client aflat sub influența băuturilor alcoolice! Ambulanța a sosit de urgență la localul unde a avut loc agresiunea.

Paznic înjunghiat într-un club de manele din Arad

Scandalul a avut loc în localul din incinta Ștandului Neptun din Arad, înainte de ora închiderii clubului, după cum a declarat Pavel Palcu, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, conform Agerpres.

Potrivit martorilor, un tânăr de 22 de ani care ar fi fost beat ar fi agresat o chelneriță, moment în care unul dintre agenții de pază ai clubului a intervenit pentru a-și salva colega.

”Lama cuţitului a atins şi ficatul”

”A vrut să-l scoată afară din local pe agresor, însă acesta a ripostat şi l-a înjunghiat pe agentul de pază de trei ori. Victima are trei plăgi penetrante, iar lama cuţitului a atins şi ficatul”, a declarat Pavel Palcu, procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Martorii au chemat de urgență o ambulanță, care l-a găsit în stare gravă pe agentul de pază. Acesta fusese înjunghiat în spate și în abdomen și a fost transportat de urgență la Spitalul din Arad. Polițiștii sosiți la fața locului nu l-au mai găsit pe agresor, care a reușit să fugă. A fost însă prins din urmă de colegii agentului de pază, chiar în centrul orașului Arad.

În momentul în care polițiștii au sosit la fața locului, agresorul a cerut să fie dus la spital, susținând că a fost bătut de agenții de pază ai clubului. Tânărul de 22 de ani a rămas internat, moment pentru care deocamdată nu poate fi audiat, conform sursei citate.

„După efectuarea investigaţiilor medicale, va avea loc şi audierea suspectului. S-a efectuat cercetarea criminalistică la locul faptei şi a fost recuperat cuţitul, găsit asupra autorului”, a precizat procurorul de caz.

Agentul de pază a fost operat, iar acum se află în afara pericolului. Oamenii legii vor întocmi un dosar penal pe numele agresorului, pe care îl vor acuza de tentativă de omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×