Un jandarm din Lugoj a primit 8.000 de lei despăgubiri de la două femei care l-au bătut într-un club de manele

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 15:20
Un jandarm din Lugoj a primit 8.000 de lei despăgubiri de la două femei care l-au bătut într-un club de manele GALERIE FOTO
Un jandarm din Lugoj a primit 8.000 de lei despăgubiri de la două femei care l-au bătut într-un club de manele

Un jandarm din Lugoj a primit despăgubiri de 8.000 de lei, după ce a fost bătut de două femei, într-un club de manele. Magistrații au dat o primă sentină în acest caz și le-a pedepsit pe agresoarele omului legii, care se afla în timpul liber când s-a petrecut incidentul.

Un jandarm din Lugoj a primit 8.000 de lei despăgubiri de la două femei care l-au bătut. Ce spun martorii

Jandarmul se afla în clubul de manele când două cliente au început să îl ia la bătaie. Nu se știe, cu exactitate de la ce a plecat conflictul, dar matorii oculari povestesc că una dintre femei l-a lovit pe jandarm cu un par. Acesta a ajuns plin de sânge la spital și a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Magistrații din Lugoj le-au condamnat pe cele două femei la un an și, respectiv, opt luni de închisoare pentru loviri și alte violențe, dar au decis amânarea executării pedepsei timp de doi ani după ce sentința rămâne definitivă. În plus, ele trebuie să îi plătească despăgubiri de 8.000 de lei, iar una dintre ele va presta și 50 de zile de muncă în folosul comunității.

Un jandarm din Lugoj a primit 8.000 de lei despăgubiri de la două femei care l-au bătut într-un club de manele
Un jandarm din Lugoj a primit 8.000 de lei despăgubiri de la două femei care l-au bătut într-un club de manele. Bărbatul  a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare.

Ce prevede Codul penal

Potrivit Codului penal, lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Este și cazul celor două agresoare ale jandarmului din Lugoj.

Pe de altă parte, fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×