Israelianul care a înjunghiat două femei în centrul Bucureștiului a fost arestat. Este acuzat de tentativă de omor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 20:30
Israelianul care a înjunghiat două femei în centrul Bucureștiului a fost arestat. Este acuzat de tentativă de omor
Israelianul care a înjunghiat două femei în centrul Bucureștiului a fost arestat. Sursa foto: axanews.ro

Cetățeanul israelian care a înjunghiat ieri două femei pe o stradă din centrul Bucureștiului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor, potrivit Poliției Capitalei.

Israelianul care a înjunghiat două femei în centrul Bucureștiului a fost arestat

Cele două femei au fost agresate la întâmplare, pe stradă, și nu îl cunoșteau pe agresor. Martorii evenimentului au sunat imediat la 112 și au spus ce au văzut. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar și oameni ai legii.

Polițiștii au reușit să-l găsească pe agresor la scurt timp după ce acesta le atacase pe cele două femei. Anchetatorii au aflat că bărbatul urma să fie expulzat din România peste două zile.

Cineva l-a văzut pe atacator în timp ce se droga, cu o oră înainte de incidentul sângeros

„Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona Bd-ului Tineretului, două femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta. La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității. Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Israelianul se pare că trăia pe străzi și era cunoscut ca și consumator de droguri. Mai mult de atât, un bărbat a scris pe Facebook că a sunat la poliție cu o oră înainte de incidentul sângeros pentru a reclama faptul că bărbatul respectiv se droga în plină stradă! Polițiștii susțin că un echipaj s-a deplasat la locul respectiv, dar bărbatul nu se mai afla acolo.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×