Autorul atacului sângeros din Capitală, cetățean israelian! A vrut să ucidă două femei cu un ciob

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 08:26
Autorul atacului sângeros din Capitală, cetățean israelian! A vrut să ucidă două femei cu un ciob GALERIE FOTO
Agresorul le+a atacat pe cele două femei cu un ciob. Poliţia a intervenit imediat. Sursa foto - hepta

Autorul atacului sângeros din Capitală este un cetățean israelian! Vă readucem aminte că două femei de 64 de ani, respectiv 54 de ani au fost lovite și rănite pe stradă de un bărbat care nu le cunoștea. Între timp, agresorul a fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor.

Autorul atacului sângeros din Capitală, cetățean israelian!

Se știu deja câteva lucruri importante despre bărbat – acesta este cetățean israelian și a fost imobilizat destul de repede și dus la audieri. Cele două victime au ajuns la spital, iar viața lor nu este în pericol.

Un detaliu important este acela că prima femeie a fost atacată în jurul orei 12 pe bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de parcul Unirii. Fără să ezite vreo clipă, agresorul a lovit, apoi și-a căutat următoarea victima.

A vrut să ucidă două femei cu un ciob

Nu a durat prea mult până când a văzut o femeie care își plimba pe trotuar nepotul și a atacat-o sub privirile îngrozite ale copilului. „Am intrat că sunt la etajul unu și nu au trecut două minute și am auzit un țipat.

Când m-am uitat o doamnă cu un cărucior cu copil era tăiată. Nu am văzut individul. A stat aici a venit cineva i-a ținut așa la gât. O fi avut la gât un lanțișor ceva”, a spus un martor.

Conform unor informații din Poliție, cele două femei nu erau împreună. La mai bine de trei ore de la cele întâmplate, cei de la criminalistică erau încă la fața locului și căutau de zor probe pentru a înțelege exact cum a decurs întreaga scenă.

„A venit SMURD, a preluat persoanele. Persoana care a atacat ar fi de naționalitate străină, nu român. O femeie ar fi fost atacată mai încolo și una aici”, a mai spus un martor al evenimentului

Se știe că victimele au fost atacate cu un ciob de sticlă în zona gâtului și a feței. Culmea, incidentul a avut loc în plină zi. Pe stradă erau multe persoane, drept pentru care oamenii au sunat imediat la numărul de urgență, 112.

Aproape imediat, acolo au ajuns echipajele de salvare. Tot aici a fost găsit și imobilizat și agresorul care, potrivit unor surse din Poliție, avea asupra sa o sticlă de băutură și o seringă. Anchetatorii au precizat că agresorul are în jur de 37 de ani, este israelian și până acum nu și-a recunoscut faptele.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×