Atac sângeros în București! Un israelian a lovit cu cuțitul două femei, pe stradă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/12/2019, 14:11
Atac sângeros în București! Un israelian a lovit cu cuțitul două femei, pe stradă
Atac sangeros in Capitala

Atac sângeros în urmă cu scurt timp în Capitală, unde două femei au fost tăiate cu cuțitul de un bărbat necunoscut, care a fugit imediat de la fața locului.

Atac sângeros în București săvârșit de un israelian

Martorii care au văzut ce s-a întâmplat au sunat imediat la 112, iar oamenii legii au reușit să-l găsească pe atacator și să-l rețină! Bărbatul care a lovit cu cuțitul pe stradă se pare că este israelian.

Atacatorul a fost încătușat de oamenii legii, care l-au dus la secția 14 din Capitală, potrivit România TV. Autoritățile așteaptă acum sosirea translatorului.

Victimele sunt în afara oricărui pericol

Victimele israelianului au jur de 60 de ani și se pare că sunt în afara oricărui pericol, după ce medicii le-au dus la cel mai apropiat spital din Capitală! Atacul a avut loc pe bulevardul Tineretului, din București.

„Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, doua femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta”, transmite Poliția Capitalei.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×