Armata israeliană a deschis focul! 7 palestinieni au fost ucişi şi 350 răniţi

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
30/03/2018, 17:29
Armata israeliană a deschis focul! 7 palestinieni au fost ucişi şi 350 răniţi

Incident sângeros la graniţa dintre Israel şi Fâşia gaza! Cel puţin 7 palestinieni au fost ucişi şi peste 350 au fost răniţi de armata israeliană, într-un conflict care a izbucnit vineri din cauza protestelor organizate la graniţă.

Potrivit Times of Israel, Forţele Israeliene de Apărare au estimat că aproximativ 17.000 de palestinieni iau parte la ”Marşul Întoarcerii” – o acţiune de protest faţă de Israel, organizată de-a lungul frontierei cu teritoriile palestienene.

Armata israeliană a recunoscut că a folosit armele din dotare

Surse palestinene citate de Times of Israel afirmă că cei mai mulţi protestatari au fost răniţi de gloanţele de cauciuc ale soldaţilor israelieni, iar armata a confirmat că a tras asupra ”principalilor instigatori”.

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.