Paşte neobişnuit pentru Bianca Drăguşanu. Cum a ales să petreacă Învierea Domnului

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2020, 13:33
Paşte neobişnuit pentru Bianca Drăguşanu. Cum a ales să petreacă Învierea Domnului
Bianca Drăgușanu rezistă tentațiilor de la masa de Paște și face totul pentru a-și păstra silueta. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă duce o viață plină de lux și opulență, Bianca Drăgușanu este conștientă de faptul că dragostea trece prin stomac. Și ce prilej mai bun să-și răsfețe partenerul de viață cu o masă copioasă dacă nu duminica Paștelui. Ambițioasă și dornică să reaprindă flacăra iubirii în relația lor după momentele tensionate din ultimele săptămâni, frumoasa blondină s-a pus pe treabă și i-a pregătit lui Alex Bodi cele mai gustoase preparate tradiționale românești.

Cum a petrecut Bianca Drăgușanu în ziua de Paște. Mesajul fostei asistente TV

Dacă omul de afaceri s-a putut înfrupta din toate aceste bunătăți, din meniu nelipsind sarmalele, cozonacii, pasca și, bineînțeles, ouăle roșii, Bianca a ales să nu-și pună în pericol silueta și formele de invidiat. De aceea, este hotărâtă să „rupă sala” direct de la domiciliu, în plină pandemie de coronavirus.

Tocmai am mâncat niște cartofi prăjiți cu ou și mujdei 😆😉 și mă pregătesc pentru o felie de cozonac. Clar, dimineața rup sala uitându-mă la al meu cum bagă 300 de abs”, a scris fosta asistentă TV pe contul său de Instagram.

Presupusa amantă a lui Alex Bodi a răbufnit: „Nu mă implic în această poveste murdară”

Și dacă tot am adus vorba despre tensiunile prin care au trecut Bianca Drăgușanu și soțul său în ultima vreme, trebuie spus că lucrurile par să se fi limpezit chiar în preajma Sărbătorilor Pascale. Asta pentru că Daria Radionova, rusoaica focoasă socotită de mulți drept femeia care îi poartă sâmbetele omului de afaceri a negat vehement acuzațiile.

Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi.

Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu. Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât.

Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie.Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex.

Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează.

Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, a declarat presupusa amantă a lui Alex Bodi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×